dijous, 29 d’abril del 2010

Entrevista a Ràdio Arrels, de Perpinyà

Dilluns passat en Rafael Renyé, de Ràdio Arrels de Perpinyà, em va fer una llarga entrevista radiofònica on parlem de la iniciativa del Top Ten dels refranys catalans.

Per arribar a informants nord-catalans, Ràdio Arrels és el mitjà indicat per aconseguir-ho. No sabeu com se'm fa de complicat parlar durant més d'un quart d'hora sense poder dir ni un sol refrany! Però cal no condicionar els possibles participants.

És també per això que des d'inicis de març, no he publicat cap article sobre refranys en aquest blog.

Us enllaço l'audio.



8 comentaris:

Puigmalet ha dit...

Una ràdio que sempre escolto quan volto per la Catalunya Nord. Quin honor, noi! Aviam si ara et comencen a arribar refranys del nord.

Carme Rosanas ha dit...

Tot i que a mi sempre em costa trobar el moment per pujar el so del meu ordinador... (a vegades hi ha interferències sonores entre uns i altres) avui lhe trobat, aquest matí he escoltat l'entrevista. M'ho he passat molt bé sentint-te explicar el funcionament de tot plegat. Radio Arrels, jo a diferència d'en Puigmalet... no lescolto mai. Haurem de rectificar i pensar-hi quan rondem per allà.

Anònim ha dit...

Felicitats per l'entrevista! La tasca de Ràdio Arrels a la Catalunya Nord és immensa i serveix per a mantenir viva la flama de la llengua. La teva intervenció de segur que els ha agradat!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Fan una feina immensa a Ràdio Arrels. I en Rafael es va preparar molt bé l'entrevista. Ho notes quan la conversa flueix tranquil·la i veus que et van donant veu i peu amb elegància com ho va fer ell.

Rafel ha dit...

Quan sóc per la Cerdanya l'escolto habitualment, des de Can Fanga per ordinador alguns cops. Estaré al cas aquest cap de setmana. Felicitats.

PD Algunes dites nordcatalanes:

Enveig no veig, a casa me’n torno

Oceja, el bon Deu s’hi passeja i de tant en tant bufeteja

Palau de la clau

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Gràcies per les dites cerdanes, Rafel. Interessants reflexions (i dites) al teu blog. M'hi apunto! :-)

reflexions en català ha dit...

Encara espero que vinguis al meu pugrama.

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Si em véns a buscar en helicòpter i em tornes a casa, cap problema! :-)

Pagueu dietes per trasllat? És que ho fas a unes hores molt dolentes, que sóc a la feina.

Ja et vaig dir de gravar-ho en diferit, per telèfon, quan vulguis.

Vaig estar sentint ahir el darrer programa i déu n'hi do els refranys que hi etzibes. COm et deien a cal Rèflex, si segueixes a aquest ritme se t'acabaran ràpid!