dimarts, 20 d’abril del 2010

Tret de sortida de Vallromanes Decideix


Diumenge es va donar el tret de sortida a la plataforma Vallromanes Decideix, la comissió creada per a coordinar el referèndum sobre la independència de Catalunya que tindrà lloc el diumenge, 20 de juny de 2010.

Un concert amb els terrassencs Boxets (que suposo que s'ha de llegir [bócsets]), els parlaments d'Elisenda Paluzié, de la Coordinadora Nacional de les consultes i Xavier Esteban, portaveu de Vallromanes Decideix, i un pica-pica per cloure l'acte.

Senzill i efectiu. I malgrat que el temps no convidava gaire a sortir, la plaça era plena de gent de ben diversos perfils, edats i colors polítics.

És important remarcar la transversalitat de la plataforma. Ningú hi és exclòs ni ningú se la pot fer absolutament seva. I amb il·lusió s'arribarà al 20 de juny podent demostrar el compromís de Vallromanes i dels vallromanencs amb les fites del país.

Que ningú decideixi per nosaltres! Tenim dret a decidir cap on volem anar com a poble sense coaccions. I la gent, tothom, ha de poder donar la seva opinió sobre el dret a l'autodeterminació dels pobles, un dret que ja recull la Carta dels Drets Humans i que cap Constitució pot declarar anticonstitucional.




També en parlen

12 comentaris:

Galderich ha dit...

Víctor, que no has llegit el nou text de l'Estatut?
"Cataluña es una nación dentro de la indisoluble unidad de España"!

Clidice ha dit...

molts ànims! nosaltres votem el dissabte 24 d'abril :) que no pari l'onada!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Galderich, això de llegir tàmil no t'ha sentat bé, que ara ja no saps ni què llegeixes! :-)

Clídice, sort i res d'onada, que això ja és un tsunami!!

Elfreelang ha dit...

Millor encara ,no és un tsunami és com els núvols de cendra que han paralitzat mitja Europa i part de l'estranger! que voti molta gent! a veure quan a Barcelona? Felicitats i enhorabona!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Elvira, Barcelona és la plaça gran i s'ha de vestir adequadament per a l'ocasió. Però arribarà, segur.

Galderich ha dit...

A Barcelona hauríem de passar del referèndum de la Diagonal i aprofitar-lo per votar un SI a l'autodeterminació (que es comptabilitzaria com a nul i així sabríem la xifra!). L'Hereu es quedaria amb un pam de nas!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Doncs no és mala idea. I ja teniu qui us faria mitja campanya. :-)

jomateixa ha dit...

Bon sant Jordi.
Aquí també consultem...

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

Hehehe, són divertits alguns comentaris. Com deien aquells; "cap estatut no ens farà lliures" i menys el de Galderich ;) Doncs sí, coneixem com és el nostre poble, el que costa fer sortir a la gent de casa seva, etcètera, cal dir que va ser tot un èxit; a mi també em va produir una sensació molt agradable la transversalitat, no sols dels assistents sinó, encara més, la dels col·laboradors; cosa difícil de veure-hi. Ara el que més em va fotre de tot és que no fumés gairebé ningú perquè m'havia deixat el tabac a casa i no trobava ningú que en tingués per més que ho vaig intentar i, per aquest, motiu no vaig sortir a les fotos; aquest n'és el preu a pagar, hehehehe....

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Jomateixa, això ja és imparable.

Jordi, un cantautor no hauria de fumar, que t'hi va la veu, home!

Josep M ha dit...

Hola Víctor. Jo encara espero que a Barcelona es dignin a fer una consulta similar (Hereu fora!!!!). Veig alguns coneguts a les fotos. M'alegra que anés bé. Salut.

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Tot just és un tret de sortida. Ara queda una marató de gairebé dos mesos.