diumenge, 13 de febrer del 2011

10 aniversari de WICCAC

Aquest dimecres es commemora el desè aniversari de WICCAC, Webmàsters Independents en Català de Cultura i d'Àmbits Cívics.

En aquests moments és una entitat amb més d'un centenar de membres (111, segons el recompte del propi web), al qual jo em vaig adherir al 2008, encara que mai d'una manera gaire activa.

D'entre les activitats d'aquest col·lectiu destaca amb llum pròpia el Baròmetre de l'ús del català a Internet, una iniciativa de Joan Soler, sobre l'ús del català a les webs de grans empreses i organitzacions radicades a Catalunya i a altres llocs de parla catalana.

Així doncs, aquest dimecres, 16 de febrer de 2011, a la sala Nicolau d'Olwer de l'Institut d'Estudis Catalans (Carrer del Carme, 47, de Barcelona), a les 19.30 h. hi haurà una xerrada sobre "La situació del català a Internet", amb la participació de Jordi Iparraguirre, director de la Fundació PuntCAT (domini .cat); Pau Iranzo, membre de Softcatalà; Vicent Partal, director de VilaWeb, i Joan Soler, de l'equip de coordinadors de WICCAC.

Us hi esperem!
Desè aniversari WICCAC

2 comentaris:

zel ha dit...

Ja he votat!
Ei, que no me'n vaig sortir de poder fer la reserva d'un llibre en paper! La web no em volia, no entenc el perquè!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

T'he enviat un correu explicatiu, Roser. És complicat això de fer pagaments per internet!

Però ja veuràs que et dono totes les facilitats del món! :-)