dilluns, 12 de setembre del 2011

Presentació del llibre Amb cara i ulls a Òmnium Terrassa, el dimecres, 14 de setembre

Encara sense temps de pair i documentar la presentació de dissabte passat a Villa Azucena, a Puigcerdà, toca mirar endavant i començar a pensar en la presentació que es farà aquest dimecres, 14 de setembre, a les vuit del vespre, a la seu d'Òmnium Terrassa.

Les dades de la presentació:


Data: Dimecres, 14/09/2011.
Hora: 20:00 h.
Lloc: Sala d’actes d’Òmnium Cultural (veure mapa).
Organitzador: Òmnium Cultural Terrassa (webFacebookTwitter).
En Marc Roca (Marcús) n'ha fet un bon avançament i notícia al seu blog d'opinió al Diari Ara.

Hi intervindran Xavi Ordeix, d'Òmnium Terrassa, com a amfitrió de l'acte, Anna Parés, autora d'un parell de diccionaris de refranys, i jo mateix.

Com ja és habitual en la resta de presentacions que he fet articularé la meva intervenció en 3 fronts:
  • Explicar què és el crowdfunding Verkami, el portal que m'ha permès autopublicar el llibre.
  • Explicar la gènesi i continguts del llibre (un diccionari de més de 700 dites i refranys sobre l'ull, amb equivalències en castellà i altres llengües).
  • Explicar què entenc jo per llibre digital.
Després hi haurà torn obert de paraules i alguna 'sorpreseta' de les que sempre tinc preparades per a les presentacions... 

Com sempre, els qui encara no tingueu el llibre i en vulgueu adquirir un signat i dedicat, al finalitzar l'acte podreu aconseguir els exemplars que vulgueu.


Si penseu assistir-hi, apunteu-vos a l'esdeveniment del Facebook i així podem fer una mica de previsió d'assistents. A més allà estareu informats de qualsevol aspecte relatiu a l'acte. I si sabeu d'algú d'aquella zona que pugui estar interessat a anar-hi, feu-li arribar la informació o convideu-lo a l'esdeveniment del Facebook, si us plau! Fins dimecres, vallesans!