Pàgines

dimecres, 2 de novembre del 2011

Presentació a Vallromanes de la traducció del llibre 'Catalonia: One Nation, Two States'

Recordeu: demà a les 19.00 h, a la sala de conferències del Casal de Vallromanes, presentació-col·loqui de la traducció al català del llibre d'Alexander Alland Jr. i Sonia Alland, Catalunya, One Nation, Two States.

Molt interessant la visió que tenen una parella d'antropòlegs americans del fet català i de la pervivència d'aquest esperit a la Catalunya Nord i al Principat.

Sobta que sovint, algú de fora, conegui millor que nosaltres mateixos la pròpia realitat i història catalana.

Ja sé que demà hi ha molts altres actes interessants, com ara l'homenatge a l'Institut d'Estudis Catalans a Joan Solà, en l'aniversari del seu traspàs, però si sou al Vallès i us ve de gust parlar i reflexionar una estona sobre la nostra nació, no us ho podeu perdre.

També parlarem de Verkami i com dos projectes editorials (l'edició d'un llibre i l'edició d'una traducció al català) han pogut reeixir amb aquest procediment tant nou i novedós que és el crowdfunding.

Tens pensat de plantejar algun projecte de micromecenatge? Vols saber unes quantes claus d'èxit en aquesta plataforma? demà en parlarem distesament...

3 comentaris:

  1. No hi podrem ser. Ja ho saps, tenim uns horaris tot estranyots. Però us desitjo que us vagi molt rebé. Estarem al cas de la teva ressenya. Gràcies. I records al llibreter de Tona.

    ResponElimina
  2. Jordi, vas embolicat, em sembla! El meu amic llibreter de Tona presenta divendres que ve a Sant Feliu de Codines a una hora prou més bona, les vuit del vespre, si no vaig errat.

    Li donaré records, de tota manera, quan el vegi i segueix en peu l'oferta de fer una trobada conjunta qualsevol dia! :-)

    ResponElimina
  3. No, bé prou que ho, sé que són dos actes diferents. I aquest primer pot ser molt interessant. Llàstima que no puc sortir del cau tant com voldria. Però tot s'anirà fent. Endavant, doncs, amb aquests actes tan interessants, i divertits i tot, suposo.
    PS: m'estàs enllaminint amb això del micromecenatge; al final hi cauré de quatre grapes.

    ResponElimina

Avui, sí. Demà, potser no. Depèn dels aires que respira la catosfera modero o no modero.