dilluns, 5 de setembre del 2011

Presentació del llibre Amb cara i ulls a Villa Azucena, a Puigcerdà, el dissabte, 10 de setembre

Clica a la imatge
per veure-la més gran
S'acaba l'estiu i reprenem l'activitat. Als blogs, a la feina, arreu.

I segueixen les presentacions del llibre Amb cara i ulls. Diccionari de dites i refranys sobre l'ull arreu del territori.

La pròxima? Aquest dissabte, a les vuit del vespre, a Puigcerdà. A Villa Azucena, un centre que vol esdevenir centre artístic de la Cerdanya. L'enclavament és prou estratègic per poder arrossegar gent de molt diversos llocs: la Catalunya Nord, la Cerdanya, l'Alt Urgell, Andorra, Girona... Un centre neuràlgic lluny de Barcelona però prop de molts altres indrets.

En Sergi, l'amo, ànima i amfitrió, vol aixecar-la dedicada a les arts. La casa té hostatjament i ofereix la possibilitat de llogar-hi habitacions o un àtic complet, perquè tots els actes que s'hi fan són gratuïts.

Dissabte, obrirà la presentació i ens explicarà els plans que té per a la vil·la. Hi intervindran també Xavi Piguillem, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Puigcerdà, que ens farà cinc cèntims de l'activitat cultural a la capital de la Cerdanya. I Ció Abellí, escultora de Fornells de la Selva, que introduirà l'autor i l'obra. I l'autor, és clar.

Com ja és habitual en la resta de presentacions que he fet articularé la meva intervenció en 3 fronts:

  • Explicar què és el crowdfunding i Verkami, el portal que m'ha permès autopublicar el llibre.
  • Explicar la gènesi i continguts del llibre (un diccionari de més de 700 dites i refranys sobre l'ull, amb equivalències en castellà i altres llengües).
  • Explicar què entenc jo per llibre digital.
Després hi haurà torn obert de paraules i alguna 'sorpreseta' de les que sempre tinc preparades per a les presentacions... 

Si penseu assistir-hi, apunteu-vos a l'esdeveniment del Facebook i així podem fer una mica de previsió d'assistents. A més allà estareu informats de qualsevol aspecte relatiu a l'acte.

Escalfo motors, que de seguida vénen les següents presentacions: Terrassa, Torelló, el Prat de Llobregat... No us avanço esdeveniments! Tot al seu moment.

Clica a la imatge per veure-la més gran



3 comentaris:

Quadern de mots ha dit...

Que vagi molt bé.

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

Enhorabona, company !!!!!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Heu de visitar Villa Azucena. Quina canya! Ja us en faré cinc cèntims...