dilluns, 5 de setembre de 2011

Presentació del llibre Amb cara i ulls a Villa Azucena, a Puigcerdà, el dissabte, 10 de setembre

Clica a la imatge
per veure-la més gran
S'acaba l'estiu i reprenem l'activitat. Als blogs, a la feina, arreu.

I segueixen les presentacions del llibre Amb cara i ulls. Diccionari de dites i refranys sobre l'ull arreu del territori.

La pròxima? Aquest dissabte, a les vuit del vespre, a Puigcerdà. A Villa Azucena, un centre que vol esdevenir centre artístic de la Cerdanya. L'enclavament és prou estratègic per poder arrossegar gent de molt diversos llocs: la Catalunya Nord, la Cerdanya, l'Alt Urgell, Andorra, Girona... Un centre neuràlgic lluny de Barcelona però prop de molts altres indrets.

En Sergi, l'amo, ànima i amfitrió, vol aixecar-la dedicada a les arts. La casa té hostatjament i ofereix la possibilitat de llogar-hi habitacions o un àtic complet, perquè tots els actes que s'hi fan són gratuïts.

Dissabte, obrirà la presentació i ens explicarà els plans que té per a la vil·la. Hi intervindran també Xavi Piguillem, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Puigcerdà, que ens farà cinc cèntims de l'activitat cultural a la capital de la Cerdanya. I Ció Abellí, escultora de Fornells de la Selva, que introduirà l'autor i l'obra. I l'autor, és clar.

Com ja és habitual en la resta de presentacions que he fet articularé la meva intervenció en 3 fronts:

  • Explicar què és el crowdfunding i Verkami, el portal que m'ha permès autopublicar el llibre.
  • Explicar la gènesi i continguts del llibre (un diccionari de més de 700 dites i refranys sobre l'ull, amb equivalències en castellà i altres llengües).
  • Explicar què entenc jo per llibre digital.
Després hi haurà torn obert de paraules i alguna 'sorpreseta' de les que sempre tinc preparades per a les presentacions... 

Si penseu assistir-hi, apunteu-vos a l'esdeveniment del Facebook i així podem fer una mica de previsió d'assistents. A més allà estareu informats de qualsevol aspecte relatiu a l'acte.

Escalfo motors, que de seguida vénen les següents presentacions: Terrassa, Torelló, el Prat de Llobregat... No us avanço esdeveniments! Tot al seu moment.

Clica a la imatge per veure-la més gran3 comentaris:

Quadern de mots ha dit...

Que vagi molt bé.

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

Enhorabona, company !!!!!

vpamies ha dit...

Heu de visitar Villa Azucena. Quina canya! Ja us en faré cinc cèntims...