dimecres, 31 d’agost del 2005

Començo

És 30 d'agost de 2005.
Quan s'acaben les vacances és un bon moment per repassar projectes pendents, pautar-los, prioritzar-los i decidir-te a tirar-los endavant.
Comença un nou curs. Comença un nou any. Per què no? No m'empasso pas això que l'any comença l'1 de gener.
I bé, ara que retorno pausadament a l'activitat corrent després d'un mes de fer el vago i de desconnectar de tot allò possible de deixar desatès, per fi m'he decidit a enfrontar-me amb el repte d'escriure amb assiduïdat i sobre coses que puguin interessar algú.
I què us puc dir jo que no sapigueu? I què puc afegir d'interessant en aquesta xarxa que ja ho sap tot?
Doncs, per començar,

1. Vull recollir aquelles informacions que d'una banda i una altra m'arriben sobre l'estat de la llengua catalana, les seves novetats, les seves curiositats. En definitiva, alegries i misèries de l'actualitat del català.

2. m'agradaria compartir amb vosaltres les meves lectures. Visions esbiaixades, incompletes i amb algunes pinzellades d'aquells llibres que llegeixo puntualment durant els meus trajectes de tren. Trenco la rutina d'un viatge que es repeteix dia sí, dia també, amb l'avidesa de devorar històries que em captiven i que fan que els meus ulls corrin per damunt de les lletres més ràpids que no pas el tren per la via.

3. També voldria fer-vos partíceps dels petits descobriments que vagi fent com a àvid consumidor d'Internet i catalogador d'un dels repertoris més extensos i curiosos de la xarxa. A poc a poc, però. Ja us aniré presentant aquest projecte i les perles que cada dia tinc la sort de presenciar.

4. I també vull compartir amb vosaltres la meva gran passió: la paremiologia.

Ja veieu: molts projectes, molta il·lusió... però el primer que hauré de fer és barallar-me amb aquest programa per aprendre'n les possibilitats i que sigui possible oferir un producte digne i que us faci tornar si hi veniu a raure, despistats.

Víctor, dixit.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, seguire la teva weblog, esta repleta de contingut i d'il.lusió. Ànim "querer es poder".

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Gràcies pels ànims, Alfons.
COm ja saps era un projecte que tenia al cap des de feia temps. Espero que no se m'acabin les piles i pugui col·laborar amb els meus comentaris a alimentar la xarxa en català.

Assumpta ha dit...

Avui tenia ganes de fer quelcom històric. Crec que posar un comentari al primer post d'un blog de 2005, és històric ;-))

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Em sembla recordar que hi havia comentaris al primer escrit. Ara no ho recordo bé. Però tampoc hi veig el comentari que m'ha arribat de l'Assumpta:

"Avui tenia ganes de fer quelcom històric. Crec que posar un comentari al primer post d'un blog de 2005, és històric ;-))"

Hauran caducat? :-)

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Ara els veig! :-)