dijous, 21 de setembre del 2006

Fem una porra



S'acosten eleccions i comença el ball de dades estadístiques, de declaracions, de contradeclaracions, d'insults i dards enverinats i, fins i tot, de citacions judicials a tort i a dret.



Joc brut. Política de la de debò.


I us proposo un joc agosarat, sense altre premi que el reconeixement a la clarividència o a les arts endevinatòries.

Pregunta: Qui governarà Catalunya la pròxima legislatura?

S'admeten raonaments, suggeriments, informacions confidencials o escoltades a "ràdio macuto". La meva aposta, ja us la mostro, d'entrada. A poc a poc us en justificaré l'elecció.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

"En aquest diari pretenc fer la meva aportació a partir de 4 temes principals: l'actualitat de la llengua catalana, les meves lectures, llocs webs d'interès i la paremiologia."
Doncs a mi em sembla que el tema que proposes avui no te res a veure amb l'objectiu d'aquest blog.
D'altra banda, no confonguis el què passarà, amb el que t'agradaria (no entenc perquè) que passés.

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Anonymous, tens raó amb la cita dels meus quatre temes principals. Però no deixen de ser els «4 temes principals», que no pas els únics. També he parlat de Renfe, del David Meca i d'allò que penso que pot resultar interessant i d'actualitat.

I t'equivoques quan dius que és el que m'agradaria que passés.
Simplement he fet una anàlisi de possibilitats a partir dels missatges que rebem a diari dels polítics i he "apostat" per aquesta opció. Com a possible, no com a desitjada.

Aprofito per introduir el paràmetre que m'ha fet apostar per aquesta opció: la venjança, des del sentit de qui la fa, la paga.