diumenge, 6 de març de 2011

1r Premi C@ts a la millor iniciativa blogaire 2010

Els companys dels Premis C@ts cada any preparen dues convocatòries de premis: els premis per categories temàtiques. Al juny es fan les propostes a les diferents categories temàtiques, es voten al setembre i es lliuren a l'octubre.

I al gener demanen propostes a les millors iniciatives blogaires de l'any anterior. Al febrer es voten i al març es concedeixen.

Per aquest any se'n van proposar 14 de diferents (Déu n'hi do!) i sis van passar a la votació final. En concret:

-   1001 MOMENTS de la Carme Rosanas, una convocatòria de micro-relats per celebrar el seu post nº 1001.
-   DIA DEL BLOGAIRE EN CRISI de Salvador Macip i deLeblansky, que va demostrar que fins i tot des de la crisi creativa els blogaires poden tenir molt bones idees.
-   HI HAVIA UNA VEGADA UN NEN de Ferran i Assumpta, un retorn al passat a través de les nostres fotografies infantils.
-   QUÈ ÉS AIXÒ?, LA FOTO MISTERIOSA  de l'Assumpta, un joc que ens va enganxar durant tot l'any passat.
-   TOP TEN DELS REFRANYS CATALANS d'en Víctor Pàmies, que ens va fer buscar entre tots els 10 refranys més coneguts de tot l'àmbit de parla catalana.
-   TROBADA BLOGAIRE A BERLIN d'en Ferran, que va reunir una bona colla de blogaires a la ciutat alemanya.

I aquest any he tingut l'honor de rebre el primer premi. El segon premi ha estat, ex-aequo, per a Ferran, per la Trobada blogaire a Berlin i Salvador Macip i Leblansky pel "Dia del blogaire en crisi".

Moltes gràcies a tots els qui m'heu votat (i proposat), però sobretot, gràcies a les 1.205 persones que van participar en el Top ten dels refranys catalans, enviant-me la seva llista de 10 refranys més coneguts.
Publica un comentari a l'entrada