dilluns, 4 de juny de 2012

En cap cap cap: Presentació a l'Institut d'Estudis Catalans, a Barcelona

Feu clic en la imatge per veure-ho més gran
Em plau convidar-vos a l'acte de presentació del llibre En cap cap cap. Diccionari de dites i refranys sobre el cap que tindrà lloc el dimecres, 20 de juny de 2012, a les 19.00 h, a la Sala Coromines de l'Institut d'Estudis Catalans (C. del Carme, 47), a Barcelona.

Obrirà l'acte Isidor Marí, president de la Secció Filològica de l'Institut d'Estudis Catalans, que donarà pas a les intervencions del Dr. Joan Veny, membre de la Secció Filològica, Joan Vilaseca, director de l'Escola Francesc Macià de Vilassar de Dalt i autor del pròleg, Joan Sala, promotor de Verkami i l'autor.

En finalitzar la presentació hi haurà un piscolabis i aprofitaré per fer lliurament del llibre als mecenes que m'han indicat que el volien recollir en la presentació de Barcelona. Aprofito per agrair la generositat als 184 mecenes que han fet possible que aquest llibre existeixi i a Verkami, que ho ha possibilitat.

Pels qui no hi pugueu assistir, l'acte es retransmetrà en streaming, a través del web de l'Institut d'Estudis Catalans i la gravació de la presentació es podrà consultar posteriorment en l'hemeroteca de l'entitat.

Hi sou tots convidats!

En els pròxims dies obriré un esdeveniment al Facebook perquè els qui penseu venir us hi pugeu apuntar i així pugui saber, aproximadament, l'aforament previst.
Publica un comentari a l'entrada