divendres, 21 de desembre del 2012

Micropatrocinadors per a la paremiologia tòpica: Oferta de Nadal

Arriben festes i des del portal de paremiologia catalana Dites.cat també fem la nostra oferta de Nadal per aquells negocis, empreses o entitats que vulguin fer de micropatrocinadors del projecte sobre refranys geogràfics de la Paremiologia tòpica:

Per només 25 € pots ser patrocinador del municipi que triïs (si està lliure) durant un any natural i, de regal, pots triar un dels dos llibres de l'Enciclopèdia paremiològica del cos humà, publicat gràcies al micromecenatge a Verkami: Amb cara i ulls o En cap cap cap (valorats en 20 €), que rebràs a casa sense cap cost d'enviament.

Aquesta promoció és vàlida per a les sol·licituds de micropatrocinatge que rebi entre els dies 21 de desembre de 2012 i 13 de gener de 2013 (ambdós inclosos). Preus de crisi! Què són 25 € per promocionar-te durant tot un any? (surt a 6 cèntims el dia, menys de 2 euros al mes)

La paremiologia tòpica és un mapa on vull geolocalitzar les dites referides a pobles (els refranys geogràfics), una iniciativa col·laborativa on hi tenen cabuda els 1861 municipis dels Països Catalans.

En l'actualitat ja hi ha oberts vora 400 municipis (més d'un 20% del total) i ja ha rebut més de 7.200 visites (amb gairebé 25.000 pàgines mostrades).

Vols que fem un intercanvi? Si et fas micropatrocinador del teu municipi, jo aconsegueixo finançament per mantenir i fer un nou lloc web més usable i navegable i tu obtens visites i visibilitat per al teu negoci en el teu municipi, abna da que col·labores en un projecte de cultura popular. Com ho veus? En parlem?

Si hi estàs interessat, clica en el banner que hi ha a continuació, al final d'aquest escrit, i emplena les dades del formulari. T'enviaré la proposta econòmica del teu micromecenatge.

No us adormiu!, que només hi ha espai per un micropatrocinador per municipi i alguns ja estan agafats!

Clica en la imatge per fer-te micropatrocinador

1 comentari:

Pakiba ha dit...

Que el any 2013 estigui ple de felicitat.