dimarts, 16 de juliol del 2013

Vols patrocinar el teu municipi a les dites dels pobles dels Països Catalans?

El mapa de les dites dels pobles dels Països Catalans (paremiologia tòpica) és un projecte cultural, dins l'àmbit dels refranys populars, que vol situar sobre un mapa (aprofitant la tecnologia de Google Maps) tots els refranys referits a pobles dels 1.861 municipis dels Països Catalans.

És un projecte ambiciós i visual que demana una inversió important per elaborar un lloc web integrat, funcional i modern. La part de bolcat de dades avança a bon ritme i ja porto oberts 420 municipis (gairebé un 25% del total)

És per això que ofereixo la possibilitat que qui vulgui hi pugui anunciar el seu negoci o associació, en exclusiva i per un preu gairebé simbòlic (25 € a l'any).

Que rebeu a canvi? Visites de persones que cerquen informació del vostre municipi, visibilitat en un web de caire cultural i el reconeixement per contribuir a la creació i posterior manteniment d'aquest curiós mapa de refranys.

Si voleu apadrinar algun municipi (en exclusiva: només hi haurà un anunci per municipi), feu-me arribar un formulari de sol·licitud i parlem de les condicions.

Si us cal més informació o voleu preguntar res, ho podeu fer als comentaris d'aquest escrit i estaré encantat d'explicar-vos-ho amb més detalls.

I per cert, segueixo sense tenir dites de molts pobles. M'ajudeu a completar el mapa? Hi ha un formulari perquè em feu arribar les que coneixeu. O podeu deixar-les en algun comentari en les fitxes que ja estiguin obertes.


2 comentaris:

Unknown ha dit...

Moltes felicitats per aquest projecte de dites, Víctor. És una feina molt interessant i suposo que hi ha molt a recuperar.Gràcies.

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Sí que hi ha molt a recuperar i a documentar. Sense pressa, però sense deturar-me. Vaig fent camí. :-)