dilluns, 28 d’abril del 2014

Debat sobre el món editorial a "Visions" de Vallès Visió

Divendres passat, 25 d'abril de 2014, em van convidar a participar en un debat sobre el món editorial. Dirigit per Alícia Navarro i amb la participació també de Martí Nadal, d'Editorial Alpina de Granollers; Xavier Bertran, periodista i escriptor; Carles Peña, de la Llibreria l’illa de Mollet, i Josep Francesc Delgado, escriptor i editor.

Penso que tots plegats vam intentar donar una visió no gaire pessimista, malgrat la crisi i les dificultats, ni escudar-nos en la pirateria per justificar la crisi de tot un sector que pot arrossegar molts llocs de treball.

Si no ho vau poder escoltar llavors, ho podeu fer quan vulgueu des de l'arxiu del programa de Vallès Visió.

2 comentaris:

Galderich ha dit...

Un bon debat sobre el futur del llibre. El que és curiós és veure com les propostes de canvi que els comentaves no eren agafades de cap manera. Els parlaves d'internet com una oportunitat -el teu cas i els llibreters de vell- i ells com si no els anés la cosa...

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Home, potser era el menys expert en temes editorials. De fet m'hi van convidar com a vallesà i per la meva experiència a través de Verkami.

Valoro molt que, havent-hi representants de diversos sectors editorials, no s'aferressin només al fet de la pirateria del llibre digital, sinó que fessin una lectura prou més oberta.