dissabte, 26 de juliol del 2014

Entrevista amb Goyo Prados al programa 'Anem d'estiu' de Ràdio 4 sobre Els 100 refranys més populars

Programa 'Anem d'estiu', dirigit per Goyo Prados, a Ràdio 4 (RNE)
Ahir al matí, Goyo Prados, em va fer una entrevista al programa 'Anem d'estiu', de Ràdio 4 (RNE) on vam estar parlant de refranys en general i més concretament del llibre Els 100 refranys més populars, que vaig escriure al 2012 amb Jordi Palou per a Cossetània Edicions.

Per aquelles casualitats de la vida, amb Goyo Prados m'uneix haver estudiat junts als Escolapis de Balmes (ha plogut molt des de llavors!) i haver-nos retrobat en alguna festa amb amics comuns. Quan vaig saber que era ell qui m'entrevistava, em va fer una alegria ben especial.

El llibre segueix tenint bon recorregut, va per la quarta edició i com que el tema dels refranys és atemporal i no passa de moda, doncs tot sovint puc parlar-ne en programes de ràdio.

Si ho voleu escoltar, cliqueu en la imatge que encapçala l'apunt i anireu al servei a la carta de Ràdio 4, des d'on podreu reproduir l'entrevista. És a partir del minut 31', més o menys.


2 comentaris:

Elfreelang ha dit...

veig que segueixes afortunadament molt enfeinat enhorabona! ah ja em vaig subscriure al butlletí amb alies i correu del meu bloc

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Segueixo fent coses, i tant! Gràcies per dedicar una mica del teu temps al que faig.

Espero que el butlletí que us estic preparant, a partir del setembre, us agradi.