dimarts, 9 de desembre del 2014

Presentació del 'Petit refranyer català-esperanto', de Pedro M. Martín Burutxaga

Dilluns, 15 de desembre, a les 19.30, a la Llibreria Documenta de Barcelona, es fa l'acte de presentació del Petit refranyer català-esperanto, de Pedro M. Martín Burutxaga. Em van encarregar de fer-ne el pròleg i m'han convidat també a dir quatre paraules el Dia de l'Esperanto.

Us passo la nota completa de l'Associació Catalana d'Esperanto:


L’Associació Catalana d’Esperanto us convida a la presentació del llibre de Pedro M. Martín Burutxaga: Petit Refranyer català-Esperanto / Malgranda provebaro kataluna-Esperanto a càrrec de Víctor Pàmies i del mateix autor.
L’acte tindrà lloc dilluns 15 de desembre, diada de l’esperanto, a les 19h30 a la Llibreria Documenta Carrer de Pau Claris, 144, 08009 Barcelona (Entre València i Aragó).
Durant l’acte farem un recordatori al poeta Gabriel Mora i Arana, recentment desaparegut i es presentarà la campanya de micromecenatge de la Biblioteca Arxiu Petro Nuez (BAPN)
Tot seguit anirem a sopar al restaurant Café Te Quiero, al carrer Diputació 280. Pel sopar cal inscriure’s al mail f.macip@esperanto.cat. Preu aproximat del menú: 20 euros.