dimarts, 20 d’abril de 2010

Tret de sortida de Vallromanes Decideix


Diumenge es va donar el tret de sortida a la plataforma Vallromanes Decideix, la comissió creada per a coordinar el referèndum sobre la independència de Catalunya que tindrà lloc el diumenge, 20 de juny de 2010.

Un concert amb els terrassencs Boxets (que suposo que s'ha de llegir [bócsets]), els parlaments d'Elisenda Paluzié, de la Coordinadora Nacional de les consultes i Xavier Esteban, portaveu de Vallromanes Decideix, i un pica-pica per cloure l'acte.

Senzill i efectiu. I malgrat que el temps no convidava gaire a sortir, la plaça era plena de gent de ben diversos perfils, edats i colors polítics.

És important remarcar la transversalitat de la plataforma. Ningú hi és exclòs ni ningú se la pot fer absolutament seva. I amb il·lusió s'arribarà al 20 de juny podent demostrar el compromís de Vallromanes i dels vallromanencs amb les fites del país.

Que ningú decideixi per nosaltres! Tenim dret a decidir cap on volem anar com a poble sense coaccions. I la gent, tothom, ha de poder donar la seva opinió sobre el dret a l'autodeterminació dels pobles, un dret que ja recull la Carta dels Drets Humans i que cap Constitució pot declarar anticonstitucional.
També en parlen

Publica un comentari a l'entrada