dilluns, 10 d’octubre del 2011

Amb cara i ulls

Ahir, l'edició digital del llibre Amb cara i ulls. Diccionari de dites i refranys sobre l'ull va superar la cinquantena d'entrades i, com a curiositat, va sortir publicada l'entrada que dóna títol al llibre, com a autoreferència: Amb cara i ulls, loc. adv. que significa 'ben fet' i que també podem dir Com cal, o Com Déu mana, i que en castellà diuen Como debe ser, Como es debido o Como Dios manda [ES].

En poc més de sis mesos de vida el llibre ha passejat força (vuit presentacions fetes i unes quantes encara de programades) i com vau veure en l'escrit d'ahir ha generat un bon grapat d'impressions i adhesions.

El llibre en paper va fent el seu recorregut. El segueixo distribuint bàsicament jo, encara que comença a trobar-se en algunes llibreries. Els qui no el teniu, encara sou a temps d'adquirir-lo. Cliqueu en l'anunci animat al peu d'aquest escrit i veureu les condicions i com aconseguir-lo.

Si no, sempre teniu l'opció de seguir l'evolució de l'edició digital al blog, subscrivint-vos-hi a través del canal RSS, o fent-vos-en seguidors des del mateix blog o des del Facebook a través de Networkedblogs.

I atenta la companyia que darrere en vénen d'altres!