divendres, 24 de febrer del 2012

En cap cap cap: Objectiu assolit!


Un cop més, toca fer una curta aturada en el viatge per agrair, reflexionar i reconduir l'estratègia.

Primer els agraïments. No cap en aquest text tot el reguitzell d'agraïments que he de fer. Perquè coses com aquesta no es poden fer sol. Ni per capacitat ni per ideologia: les alegries s'han de compartir. En primer lloc, és clar, als mecenes que ho han tornat a fer possible. Sóc obert a tots els suggeriments que em vulgueu fer arribar per millorar i ajustar la posada en escena d'aquests projectes paremiològics del cos humà.

Agraïment també a tots els de casa, que pateixen en primera persona els desajustament que comporten l'execució i dinamització de cada un d'aquests projectes de Verkami.

Agraïment a tots els qui m'heu ajudat en la difusió de la iniciativa. El meu altaveu segur que no arribaria tan lluny com heu fet arribar el meu missatge.

El meu agraïment, un cop més a Verkami, als tres Sala, que han revolucionat el món cultural amb la irrupció del micromecenatge entre nosaltres.

I no queda temps per a gaire celebracions, perquè encara hi ha molta feina a fer, nous reptes a imaginar i molta il·lusió per abocar.

Reptes? M'agradaria superar les xifres del primer projecte. Van ser 201 mecenes i 4.800 € recollits. Ara mateix són 163 mecenes i 4.075 €.

No és per afany recaptatori. Sabeu que el que reculli a través de Verkami va invertit íntegrament en la millora i ajustament de la qualitat del projecte a l'import obtingut.

No ho amago: el meu guany posterior són el sobrant de llibres que després intento distribuir a través de les presentacions o de la venda a través d'internet des del mateix portal refranys.com. Bona part d'aquest sobrant em serveix per finançar les presentacions arreu dels territoris de parla catalana.

Vosaltres possibiliteu l'edició del llibre en paper i l'existència de l'edició en línia posterior. Per respecte a vosaltres, que heu invertit diners en el projecte per tenir el llibre, obro amb una certa demora la versió completa de l'edició en línia, aquella que sempre contindrà la darrera versió revisada, corregida i ampliada de l'obra. En obert, gratuïta, d'accés sense restricció des de qualsevol suport que es pugui connectar a Internet.

Animo els qui no es van acabar de decidir de fer-hi aportació a què ho facin ara. Aposten a cavall guanyador. Ja saben que el llibre serà un fet i poden obtenir-lo en les condicions favorables dels mecenes de Verkami.

Ara toca preveure les tasques que resten pendents i les comunicacions que encara rebreu, abans de poder gaudir del llibre entre les mans.

11 comentaris:

fanal blau ha dit...

Felicitats, Víctor! Me 'alegro molt!
Et vaig dir que faria una entrada, però veig que el teu prestigi investigador i la rigorositat de la teva feina que ja ens has demostrat, són les millors empentes per assolir el que et proposaves.
Me n'alegro! :)

Salvador Macip ha dit...

Sí senyor! Felcitats! No he dubtat ni un moment que ho aconseguiries...

Carme Rosanas ha dit...

Felicitats, Víctor!

Jo tampoc ho dubtava ni per un moment!

Xavier Caballé ha dit...

Molt bona notícia!

Elfreelang ha dit...

Les meves felicitacions!

Ja en tinc 40! ha dit...

Companys!!! Ja estic fent croquetes per la celebració!!!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Doncs jo no les tenia totes aquest cop. M'ha costat molt arribar-hi, de debò.

Verkami és fantàstic però hi cal molta feina i insistència.

Disculpeu-me si en algun moment m'he fet més pesat del costum.

reflexions en català ha dit...

enhorabona!

El veí de dalt ha dit...

Ja som al cap del carrer!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Ara comença un nou any! I cal córrer per tenir-ho tot a punt quan toca.

Gràcies, novament, a tots els qui m'heu ajudat a fer-ho possible!

Jordi Dorca ha dit...

Felicitats, Víctor.
Començarem a escalfar motors. A veure si organitzem alguna cosa.