dijous, 23 de febrer del 2012

Màrius Serra, a El Punt Avui, parla del projecte del cap

Intel·ligent article, com no podia ser d'una altra manera, de Màrius Serra al suplement de Cultura de El Punt Avui, dijous, 23 de febrer de 2012, de suport a la iniciativa d'autopublicar el llibre En cap cap cap. Diccionari de dites i refranys sobre el cap a Verkami.

Us deixo l'enllaç a l'article en línia al diari i he escanejat (espero que amb prou qualitat el text del diari en paper.
Cliqueu en la imatge per veure-la més gran
En Màrius clou l'article dient: "a l'espera que baixi anatomia avall, cap al cor i més enllà". Ja us puc avançar que després del cap i les mans, farem parades tècniques cos avall abans d'arribar als peus, que us deixaran amb la boca oberta.

5 comentaris:

Assumpta ha dit...

Ei!! Està molt bé!! :-))

Amb un ajut així això ja ho tens al sac!! M'alegra molt! :-))

Carme Rosanas ha dit...

Ei! Víctor, que ja gairebé hi ets!

Genial en Màrius Serra... i ja esperem les teves parades tècniques cos avall...

Assumpta ha dit...

ACONSEGUIT!!! :-))

Pakiba ha dit...

sembla que ja està aconseguit..

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

El gran moment em va agafar fora de lloc, sense connexió i parlant encara del primer llibre a Matadepera, convidat per l'Associació Dones d'Avui de Matadepera.

Un acte fantàstic, amb un públic exquisit que tanca el cicle de presentacions del llibre de l'ull i obre la porta de bat a bat, a la nova criatura que ha de veure el món en les pròximes setmanes.

Faig una curta aturada per prendre alè, agrair tots els suports rebuts i agafar embranzida per encarar la feina que es gira durant aquestes pròximes setmanes fins que pugueu veure la criatura al carrer.

Gràcies!