divendres, 24 d’agost del 2012

Paremiologia tòpica: 180 municipis donats d'alta, ja!

Segueixo a bon ritme fent entrades de municipis a la Paremiologia tòpica, el blog sobre dites tòpiques i ja són 180 dels prop de 2.000 municipis dels Països Catalans (prop del 10% del total).

L'objectiu: que el blog faci patxoca (ja hi ha 3  patrocinadors, gairebé 1.500 visites i més de 5.300 pàgines mostrades) i tenir oberts a mitjan setembre 300 municipis, amb els quals començar la campanya de difusió.

Amb això hauré donat d'alta totes les etiquetes del mapa i hauré atès les més de 70 que m'heu enviat a través del formulari d'alta. Gràcies per la vostra col·laboració!

Si us voleu fer patrocinadors d'un municipi concret, afanyeu-vos, que l'oferta és exclusiva per a un únic patrocinador per municipi. Qui primer ho demani, s'emporta el gat a l'aigua i ho podrà mantenir mentre li interessi mantenir-ho.

Si us voleu fer patrocinadors d'algun municipi que ja està ocupat, envieu també el formulari de sol·licitud, perquè en cas que l'actual patrocinador es doni de baixa avisaré el següent en rigorós ordre d'arribada de les peticions.

Penseu que per només 25 € a l'any podeu ajudar a finançar un espai de cultura catalana i que, en contrapartida, rebreu visites de gent interessada en el vostre municipi.

Ja tinc pensat com fer el concurs públic per atorgar el desenvolupament de l'aplicació un cop tingui els fons per finançar-ho. Com sempre serà molt participatiu i 2.0!