dijous, 13 de setembre del 2012

Presentació del llibre En cap cap cap a Villa Azucena, a Puigcerdà, el dissabte, 22 de setembre

Clica en la imatge per veure-la més gran
S'acaba l'estiu i, com l'any passat, reprenc l'activitat de presentació i difusió de llibres amb un primer acte de presentació a Puigcerdà, a Villa Azucena, on el setembre passat ja es va presentar el primer llibre, Amb cara i ulls. Diccionari de dites i refranys sobre l'ull.

Villa Azucena, de la mà del Sergi Martín i la Rosa Seoane, vol esdevenir centre artístic de la Cerdanya. En Sergi, l'amo, ànima i amfitrió, vol aixecar-la dedicada a les arts. La casa té hostatjament i ofereix la possibilitat de llogar-hi habitacions o un àtic complet, perquè tots els actes que s'hi fan són gratuïts.

L'enclavament és prou estratègic per poder arrossegar gent de molt diversos llocs: la Catalunya Nord, la Cerdanya, l'Alt Urgell, Andorra, Girona... Un centre neuràlgic lluny de Barcelona però prop de molts altres indrets.

Dissabte, el Sergi obrirà la presentació i ens explicarà els plans que té per a la vil·la. Hi intervindran també Xavi Piguillem, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Puigcerdà, que ens farà cinc cèntims de l'activitat cultural a la capital de la Cerdanya i l'autor, és clar.

Com en les darreres presentacions distribuiré el meu temps de presentació en diversos fronts que ara mateix tinc oberts: cinc cèntims de Verkami, el portal de micromecenatge que m'està permetent autoeditar aquesta enciclopèdia completa del cos humà a través de la paremiologia; la gènesi i continguts del llibre; la versió digital d'aquestes obres, i els projectes que ara mateix estic encetant i que m'han de tenir entretingut en els pròxims mesos o anys, també vinculats amb la paremiologia, la meva passió.

 Després hi haurà torn obert de paraules i alguna 'sorpreseta' de les que sempre tinc preparades per a les presentacions...

Si penseu assistir-hi, apunteu-vos a l'esdeveniment del Facebook i així podem fer una mica de previsió d'assistents. A més allà estareu informats de qualsevol aspecte relatiu a l'acte. També us animo a convidar-hi qualsevol persona que sapigueu que és prop de Puigcerdà i que hi pugui estar interessada.

Us animo, així mateix, a contactar amb mi si voleu que vingui a fer alguna presentació del llibre en qualsevol altre lloc. Parlem-ne, mirem-ho i quadrem agendes. Ja sabeu de la meva predisposició per recórrer el país.

I els qui no tingueu el llibre, després de l'acte de presentació en podreu adquirir un de dedicat.

Us hi espero!

Clica en la imatge per veure-la més gran