dilluns, 24 de setembre del 2012

Presentació de la paremiologia tòpica a 8 al Dia

Se m'acumula la feina i no sé si podré explicar-vos totes les coses que us vull explicar a temps, perquè la presentació en públic aquesta setmana de la paremiologia tòpica em té absolutament desbordat. Ja han arribat vora 250 formularis, dels quals només n'he gestionat vora 100. A banda de les dites tòpiques que m'heu fet arribar per correu electrònic (vora un centenar més).

Entremig, he reactivat les presentacions del llibre del cap, En cap cap cap. Diccionari de dites i refranys sobre el cap i vinc tot just de presentar-lo a Puigcerdà, a la Villa Azucena, artística i cultural de la Cerdanya, per la qual cosa he estat desconnectat tot el cap de setmana.

I estem acabant de revisar les darreres galerades del meu quart llibre. Fet a quatre mans amb Jordi Palou, per encàrrec de l'editorial Cossetània, ha de ser a les llibreries al mes de novembre. Suposo que no cal que us digui que parla de refranys!

I estic preparant els tallers de paremiologia (mireu quin programa més complet!)

I estic acabant de tancar l'original de les dites i refranys sobre la mà, el tercer volum de l'«Enciclopèdia paremiològica del cos humà».

I han començat a sortir escrits sobre la paremiologia tòpica, arran de la nota de premsa que vaig fer arribar als mitjans de comunicació. Feu-ne un tast:


Però no m'espanta que només és feina. I de la que m'agrada.

I per acabar aquest escrit, una primícia informativa: aquesta tarda, de 7 a 8, seré en directe al programa 8 al dia, de Josep Cuní, presentant la paremiologia tòpica. M'han dit que em podreu fer arribar les dites tòpiques que sapigueu a través del Facebook o el Twitter del programa. Espero les vostres propostes!

3 comentaris:

Elfreelang ha dit...

Veig que estàs curull de projectes! estaré al cas per si puc veure't a la tv8! sort i endavant! no paris!

Glo.Bos.blog ha dit...

Oooh, ara ja he fet tard!
Quina llastima, m'agradaria haver-te vist!
Desitjo que tot hagi anat be!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Gràcies, Elfreelang. Esperopoder-vos seguir sorprenent molts i molts anys!

Glòria, mai és tard per a gairebé res.

Aquí tens l'enllaç per si ho vols veure en diferit:

http://www.8tv.cat/8aldia/videos/algu-sap-per-exemple-alguna-dita-de-sant-just-desvern-o-de-la-llagosta/