dimarts, 31 de desembre del 2013

Adéu 2013! Hola 2014!


Acaba un any difícil, malastruc per allò del 13 i per la crisi que sembla que s'ha quedat a casa per fer-nos companyia més del que voldríem.
I tot just n'encetem un de ben nou d'aquí a unes hores, amb efemèrides importants i amb horitzons il·lusionants. Il·lusió com a país que vol decidir el seu futur, sense lligams, sense llastres.
I seguirem fent feina, sense remor o amb visibilitat. Us demano que us apunteu alguns noms que seran notícia l'any vinent: refranys més usuals, dites amb suc, 300 dites que faran història, una mà de dites... I continuarem endavant amb el portal de paremiologia, el dites.cat, els tallers presencials (l'any 2012 en vaig fer 2 amb entitats i l'any passat en vaig fer 3 d'intensius organitzats per mi mateix) i el mapa dels refranys dels pobles dels Països Catalans, entre moltes altres coses.
El diumenge 9 de novembre, em reservaré una estona a la tarda, pels volts de les 17:14 per anar a votar SÍ. Votar i reiterar que vull la independència del meu país i vull que siguem lliures per decidir el nostre futur. Ens espera un llarg any ben esperançador. Farem història.

7 comentaris:

McAbeu ha dit...

Seguirem endavant sense perdre la il·lusió. Feliç 2014, Víctor!

Carme Rosanas ha dit...

Que sigui un molt Bon any, Víctor, per tu i pel nostre país.

Il·lusionats, farem història.

Una abraçada.

AlfredRussel ha dit...

Feliç 2014 i endavant, sempre!

Elfreelang ha dit...

feliç 2014 sí i sí!

Puigmalet ha dit...

Molt bon any! Les 300 dites ens han d'inspirar en un any cabdal. Fantàstica pensada.

Puigmalet ha dit...

Molt bon any! Les 300 dites ens han d'inspirar en un any cabdal. Fantàstica pensada.

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Molt bon any a tots, companys blogaires!
Són morts els blogs? No pas els nostres!