divendres, 7 de novembre del 2014

300 dites que faran història

Avui he arribat a la dita 300, de les 300 dites que faran història. S'ha de notar que sóc de lletres, però, hi encara hi haurà un escreix de dues dites més per tancar el cicle que vaig començar el 13 de gener de 2014 el pròxim 9 de novembre de 2014. 302 dites que m'han ajudat a reflexionar sobre el fet català i sobre l'oportunitat que se'ns obre davant els ulls d'obtenir l'anhelada independència.

Volem decidir, per nosaltres mateixos i en clau catalana. Això ja no té marxa enrera i el diumenge 9N farem un pas important cap endavant per assolir els nostres ideals, després d'anys de picar pedra i construir un camí vàlid i directe.

Us deixo la dita 300 i us convido a seguir el blog i llegir les 300 que hi he penjat i les dues que resten. A partir de dilluns en faré un balanç i hi trobareu els corresponents índexs algfabètics i generals de totes les dites comentades.

300 - Cap a on el cor s’encamina, el peu hi camina

I el cor m’ha portat a dedicar 300 dies al procés d’alliberament nacional, a través de la saviesa dels refranys i les dites. 

Durant 300 dies hem fet camí, amb l’objectiu ben clar cap a la consulta del proper dia 9 de novembre. Però aquest camí va més enllà. Ens hi ha portat el cor i hi hem dut aquells que ens hi acompanyen però que ja no hi són i els que vindran i sabran que allà on són hi són perquè tot un poble es va aixecar i ho va fer possible. 

Ara o mai. Almenys per als qui ara som aquí. Ara és l’hora.