dissabte, 1 de novembre del 2014

450.000 refranys catalogats


El comptador de parèmies del blog m'avisa que ja he arribat a les 450.000 parèmies catalogades en base de dades.

Bé, de fet sóc jo que aviso al blog. Una feina que va començar ara fa vora 20 anys, amb l'autoimposició de fer 100 refranys cada dia. I amb algunes llacunes he intentat anar-ho mantenint i així garantir 3.000 nous refranys cada mes a la base de dades que és el coixí on es recolzen totes les meves obres sobre refranys: els blogs, els llibres, els tallers, les conferències, les xerrades, les consultes, els programes de ràdio, els escrits, les publicacions...

Encara recordo la festassa de les 300.000, ara fa uns cinc anys. La veritat és que en els darrers anys m'ha estat difícil mantenir la disciplina, perquè m'he dispersat amb molts altres projectes. Però sé de la importància que té mantenir viva i en creixement la base i per això mai ho he deixat de banda.

Els pròxims reptes. Arribar ben aviat al mig milió i poder celebrar el milió de registres abans de la jubilació. Això em garantiria estar entretingut en el temps de jubileu!