dijous, 3 de setembre del 2015

10 anys de blog(s)

Tan avesat a commemorar els aniversaris catosfèrics, arriba un punt que t'oblides del de casa. Ja ho diuen, que el sabater és el més mal calçat!

Doncs resulta que aquest blog, el degà dels meus blogs, ha fet aquest agost 10 anys d'existència. Raons que rimen ha estat important per a mi, perquè ha estat el pal de paller de tot un entramat paremiològic de blogs, perfils, eines i feina, molta feina sobre refranys catalans. El pal de paller o la punta de l'iceberg d'un fons paremiològic frondós, vivent i en constant actualització.

I encara que sembli que no, hi continuo treballant al darrere, traient hores a la son, polint articles, retocant aquí i allà i engrossint aquest portal amb devoció i passió.

Els qui em coneixeu sabeu que no sóc de fer gaire soroll, però també sóc tenaç com les formigues i encara em resta molt per fer i millorar. Sempre, és clar, agraint (i molt) els vostres comentaris, esmenes i aportacions, que donen sentit a la meva tasca i que entre tots m'ajudeu a millorar-la dia a dia.

Amb quatre dies de retard, vaig a bufar espelmes...