dimecres, 14 de setembre del 2005

Enllaços recomanats I

Estreno enllaç a la banda dreta del diari cap als meus preferits, a l'apartat d'enllaços.

No serà pas una llista exhaustiva, que per això ja hi ha altres recursos millors, però sí exquisida. També serà una llista esbiaixada, perquè, evidentment només respondrà a les àrees que despertin el meu interès, molt ampli i múltiple, però no pas enciclopèdic.

És per això que s'admetran recomanacions, però no garanteixo la inclusió de tots els llocs proposats. I, és clar, també agrairé que em comuniqueu si algun enllaç ha mudat o ha deixat de funcionar.

Una recopilació, com una bona col·lecció, és sempre, en esència, inacabada, incompleta. Espero que els molts buits que ara apareixen en la previsió de desplegament de categories siguin cada cop menys evidents. Perquè, que no cerqui l'exhaustivitat no vol pas dir que no hagi d'esdevenir un recurs complet i útil.

El format del document és en HTML i són les Adreces d'interès dels Navegadors Mozilla. Si deseu aquesta llista en la carpeta on teniu els fitxers d'aquest programa (cache, mail, us...) amb aquest mateix nom (bookmarks.html), tindreu integrada aquesta llista en el vostre navegador i podreu navegar a través de les carpetes creades a l'efecte.

Bon viatge i bona tria!