dimarts, 27 de febrer del 2007

Coherència?

Ja sé que la coherència és un valor en vies d'extinció, però és que de vegades es troba tant a faltar que fa feredat.

Un exemple acabat de trobar d'incoherència absoluta: en una entrevista al vicepresident del Foro de la Familia publicada pel diari «La Razón» (una lectura que ni avalo ni us recomano pas, of course), primer ataca els diputats del PP que es van abstenir en la votació dels casaments entre persones del mateix sexe perquè no segueixen la disciplina de partit i després manté l'esperança que alguns diputats dels partits de l'òrbita del PSOE trenquin la disciplina de partit i es posicionin amb ells per a "proteger al matrimonio y a la familia como Dios manda".

Vinga, l'extracte d'aquesta perla (la negreta és meva):

-¿Qué opina de los diputados del PP que se desmarcaron de la disciplina de su partido y no votaron en contra del matrimonio gay?
-Pues que no fueron coherentes. Si estás en una formación política tienes que aceptar su programa y sus posicionamientos.

-¿Qué va a ocurrir hoy en el Congreso?
-Ya lo veremos. El PP y Unió nos van a apoyar, pero está claro que el Partido Socialista y sus socios tienen mayoría en el Parlamento. De todos modo es una ocasión estupenda para que algunos diputados reconsideren su voto, al margen de la disciplina de su partido y opten por proteger al matrimonio y a la familia como Dios manda.

Bravo, senyor Benigno Blanco!!!

3 comentaris:

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

Boníssim Víctor, és una autèntica perla de la "coherència". Molt bona troballa

Salut!

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

Vull reproduir el teu post als meus blogs. Espero que no t'importi.

Salut!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Hola, Jordi.

No hi ha cap problema. De fet per això ho tinc sota llicència Creative Commons. Encara que aquest article no té gaire a veure amb Vallromanes... però ho deixo al teu lliure albir, és clar!

Acabarem formant com una anella o un "planeta", com en diuen dels blocs enllaçats, que de fet era una mica l'objectiu amb què vas crear Espai Vallromanes, oi?

Et felicito per la iniciativa. Llocs com el teu fan de catalitzador de noves iniciatives que poden anar sorgint.