divendres, 2 de novembre del 2007

Vallromanes.cat en obres perpètues?

Estem treballant en el nou lloc web de l’Ajuntament de Vallromanes.
Serà operatiu durant el mes d’octubre.
Lamentem les molèsties que això hagi pogut ocasionar.

Des del juliol de 2007 la pàgina web de l'Ajuntament de Vallromanes ha estat muda, amb alguna intermitència ocasional i interessada. Per exemple, per actualitzar la informació sobre el POUM.

Per les notícies d'algun Ple (extraordinari, de ben segur) sabem que s'està fent un nou lloc web que costarà 9.000 euros. Un bon pressupost, sí senyor. I que l'empresa que està fent aquestes tasques és la que ja va fer l'antiga pàgina actual de l'Ajuntament i la d'algun altre partit polític del poble. No entro pas a valorar la seva feina, però sí que hi podrem dir alguna cosa sobre la ràtio prestacions/preu un cop veiem el nou lloc web de nou mil euros.

Des de juliol d'enguany (si no m'he descomptat, ja), ens hem hagut d'assabentar del que passava al poble a través de la propaganda que n'han fet els partits del govern, amb complaença i autobombo. I les primeres previsions deien que la pàgina estaria funcionant al setembre, ens imaginem que per poder donar cobertura informativa a la festa major, entre d'altres notícies.

Arribats a aquell punt, amb el setembre finit, i després que algú decidís que no es podia deixar sense informació tants mesos tot el poble, es van anar penjant algunes informacions en la pàgina de l'Ajuntament i es va canviar la data de previsió de funcionament del nou lloc web: durant el mes d'octubre.

Octubre també ha acabat i ni tan sols hi ha nova previsió d'acabament de les obres del web de l'Ajuntament, com podeu veure en la captura que vaig fer ahir mateix, 2 de novembre de 2007, imatge que encapçala aquest article.

  • Hem de pensar que la nova data de previsió d'acabament de les obres del lloc web de Vallromanes seran l'octubre de 2008?
  • Potser, ahir, dia de difunts, havíem de resar una Salve per la difunta pàgina web de l'Ajuntament de Vallromanes (a. c. s.)?
  • Potser hem de pensar que com que ja llegim les informacions del que passa a Vallromanes en els canals alternatius, no ens cal una pàgina web institucional?
  • Aquestes obres perpètues (sí, ja les podem considerar perpètues, com la neu del Kilimanjaro o els casquets polars, que potser també algun dia deixaran d'existir) són el preambul del que ens espera de grues, totxos i ciment?

3 comentaris:

Josep Maria ha dit...

Hi ha weberos que amb 2000 euros et deixen polida la pagina amb 3 dies.
Jo el que crec , és que informar al poble no és interesant per l'equip de govern. Prefereixen fer informació partidaria i absurda des de altres webs propagandistes, que per cert una d'elles la fa el marit de una regidora.

salut

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

Carai! Les teves reflexions molt oportunes i potser tant, que qui sap si han provocat un altre procés de causa-efecte, com estem ja acostumats darrerament; perquè a hores d'ara ja hauràs vist la nova pàgina. Bé, m'imagino que ja sabies que estava d'auto-vacances i acostumat a que normalment no escrius tan seguit no havia vist que tenies dos articles nous al "Raons que rimen". Llavors no es que el teu article hagi estat escrit tard, sinó que jo et deixo aquest comentari tard a causa que el nou web de l'ajuntament ja funciona. I de tot plegat et diria "més val una mica que gens", però com que no pega en aquest context, t'hauré de dir "val més tard que mai" que, encara que sé que ho utilitza molta gent, no sé pas si és correcte.

Salutacions

PD. Per cert, què m'he perdut?

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Sí, malauradament ens estem acostumant a haver de llençar la pedra perquè hi hagi moviment.

Però celebro que ja el puguem veure, avaluar i disfrutar.

Jo entenc que hi pugui haver retards (que ho preguntin als qui diuen que gestionen l'arribada del tren d'alta velocitat a Barcelona), però com a Renfe, només reclamem informació, que ens expliquin les coses i les previsions que hi ha.

Després d'esperar tant el nou web anunciat a l'estiu, no ve de dos dies més per poder-lo valorar a fons.

L'estructura sembla molt més sòlida, però el que cal avaluar són els continguts i l'ús que es pugui fer de les eines que ara posa a disposició de qui ho gestioni.

Sense entrar en qüestions de disseny i coloraines (que tothom pot opinar i cadascú pot tenir una opinió formada), la feina sembla força bona.