dijous, 18 de desembre de 2008

Homenatge a Joan Brossa

Els editors de la Base de badades i del Diccitionari vam decidir organitzar un homenatge blogaire a Joan Brossa per al dia 30 de desembre, quan farà deu anys que va morir l'artista polièdric barceloní.

Aquest homenatge ha desbordat les previsions més optimistes i abans de començar ja és tot un èxit de participació i de qualitat, com podeu comprovar al blog que hem creat per recollir aquest esdeveniment, la qual cosa ens ha obligat a obrir-lo a tothom abans de l'efemèride, malgrat això ens ha obligat a renunciar al factor sorpresa inicialment previst. L’Ablogcedari ja inclou molts homenatges arribats d’arreu del món i incorporarà tots els articles que els més de cent blogaires participants publicarem simultàniament durant les primeres hores del dia 30 de desembre.

Si algú s’hi vol apuntar, encara ho pot fer. Intentarem fer encabir en la imatge de l'ablogcedari (cliqueu la imatge de la dreta d'aquest escrit per veure tots els participants ara mateix) tots els qui us inscrigueu en l'homenatge abans del 29 de desembre. Si no teniu blog, ens podeu fer arribar les vostres creacions i les afegirem al blog de l'homenatge. Podeu contactar amb nosaltres a l’adreça abloccedari@gmail.com.Ahir vam enviar la nota de premsa que tot seguit reprodueixo.


Un centenar de blocaires homenatjaran Joan Brossa
amb articles simultanis el 30 de desembre
Coincidint amb el desè aniversari de la mort de Joan Brossa, més d’un centenar de blocaires catalans i d’altres països volen retre-li un petit homenatge a través de la publicació d’articles simultanis als seus blocs el 30 de desembre vinent, dia de l'efemèride. Aquests apunts es recolliran al bloc anomenat Abloccedari, que s’ha creat expressament per deixar constància de l’homenatge a la xarxa.

A part de la iniciativa blocaire, el projecte també compta amb la participació de diversos artistes i especialistes en Brossa d’arreu del món. Els seus homenatges ja es poden veure al mateix Abloccedari, que també inclou enllaços a tots els blocs dels participants, un cartell i textos commemoratius, imatges, etc.
La col·laboració en aquest homenatge encara és oberta i es pot fer de dues maneres: si es disposa de bloc o pàgina web, publicant el dia 30 de desembre, durant les primeres hores del matí, un apunt o una entrada sobre Joan Brossa; també es pot fer directament al bloc del projecte, enviant l’homenatge en forma d’article, poema, imatge, etc. En tot cas, cal enviar un correu amb l’assumpte Homenatge a Joan Brossa a abloccedari@gmail.com amb la col·laboració o amb l’adreça del bloc o de la pàgina web amb què es vulgui participar en el projecte.[Aquest article és una replicació de l'estupend article fet pel Marc a Reflexions en català]
Publica un comentari a l'entrada