dilluns, 11 de gener de 2010

Recordatori de la cloenda de l'Any Amades des de la Catosfera

Quan vam saber que el Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana (CPCPTC) i l'Associació Cultural Joan Amades preparaven els actes de cloenda de l'Any Amades per fer un acte simultani des de totes les places majors dels municipis de Catalunya, el Joan, el Xavi, l'Albert i jo vam pensar que ens hi podíem afegir des de la Catosfera.

La Catosfera té l'avantatge de l'aterritorialitat: no som limitats per competències territorials i tenim una mica més de marge de maniobra per demanar a qui vulgui que s'afegeixi a la festa.

Com dèiem al primer comunicat, volem convertir internet en la Plaça Major del folklore i la cultura popular i només cal que, un cop més, feu volar la imaginació en forma d'escrit als vostres blogs i que el dia 17 de gener de 2010, a les 12 en punt, publiqueu un escrit dedicat a Joan Amades. Us hi apunteu?

Abans de Nadal, eren més de 40 els municipis adherits (no només del Principat!) i ara segur que en són força més. Sense anar més lluny Vallromanes també s'hi adhereix i jo mateix participaré de l'acte que es farà a la Plaça de l'Església el diumenge 17, a les 12.00 en punt, mentre es materialitza a la Catosfera l'escrit del meu blog. Una ubiqüitat una mica falsejada però divertida per a un dia prou especial.

L'Avui, sempre atent a les novetats de la xarxa, se'n feia ressò en el suplement de cultura del dijous 24 de desembre, reproduint la meva crida del dia 22.

Trobareu més informació al web de les entitats convocants, el Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana (CPCPTC) i l'Associació Cultural Joan Amades, per exemple, en el seu article del dia 23, que ja recull la nostra participació.

També se'n feien ressò en altres mitjans digitals, com al web de Lo Carranquer o Xarxanet.org, dels diables de Cervera.

Amades Manifest
Publica un comentari a l'entrada