diumenge, 10 de gener del 2010

CDigital 2010 Granollers

Convoquen una nova edició de CDigital Granollers, allò que el 2008 va ser la Catosfera i el 2009 CDigital 2009.

Agrupen els actes de la Setmana tecnològica (5a edició) i la Catosfera (3a edició), amb actes, ponències, tallers i seminaris alternatius durant la setmana que va del 20 al 30 de gener.

La Catosfera es condensa entre el divendres 29 i el dissabte 30, majoritàriament als locals de la Fàbrica Roca Umbert, com l'any passat.

Encara estan definint els espais i les activitats i no hi ha encara els noms dels ponents o participants, però ja us hi podeu inscriure i reservar aquell cap de setmana per acostar-vos a Granollers.

Sempre és un bon moment per posar-se al dia de les novetats a la Xarxa i conèixer altres blogaires i actors de la Catosfera. Jo no m'ho perdré.

2 comentaris:

Puigmalet ha dit...

Al programa apareix més el concepte de 'xarxes socials' que no el de 'blocs'. 'Xarxes socials' és més ampli i inclou màquines com el 'carallibre', tant en voga. Ja ens explicaràs.

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Diguem que queda bastant diluït dins els conceptes d'Economia 2.0 i Emprenedors 2.0. Però coneixent el promotor, tampoc és d'estranyar.

Ja fa temps que dic que això no és la Catosfera del 2008. Però tot evoluciona i segueix sent un bon punt de trobada i un aparador d'iniciatives interessants.

Hi ha força coses per a blogaires, Puigmalet. Hi ha una xerrada d'esferes territorials, una altra sobre catosfera literària.

La pena és que a hores d'ara, ens haguem d'inscriure sense saber qui hi haurà a cada acte. Pel que sé, encara estan tancant ponents i participants.