diumenge, 9 de maig del 2010

Top Ten al programa Mans, de Catalunya Ràdio


Aquest diumenge han emès l'entrevista que em van fer telefònicament el divendres al matí, sobre la iniciativa del Top Ten dels refranys catalans, per al programa Mans, de Catalunya Ràdio.

Mans és un programa de cap de setmana de Catalunya Ràdio centrat en temes de cultura popular i música per a cobla, que presenten Quim Rutllant i Ester Plana.

No cal dir que agraeixo totes les ajudes que estic rebent per difondre la meva iniciativa d'estudi sobre els refranys catalans més populars.

Si voleu sentir tot el programa, l'espai de l'entrevista dura cinc minuts, a partir del minut 45. No penjo aquí l'audio, perquè s'autoexecuta sol. Si seguiu l'enllaç el trobareu a Catalunya Ràdio.

Per als qui aneu amb presses, us he retallat aquests cinc minuts.


5 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Endavant amb el Top ten, ets increïble Víctor!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Espero poder oferir unes quantes sorpreses amb l'estudi. Però els sorprenents sou vosaltres, que heu fet que arribar a 1.000 enquestes resultés més senzill que no em pensava! :-)

Assumpta ha dit...

Ostres!! Això va molt bé!! Enhorabona!! :-)))

Puigmalet ha dit...

El programa que escolto al llit mentre mandrejo abans de llevar-me el cap de setmana. Formen una parella ben curiosa, els presentadors.

Veig que ja has superat els 900!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Gràcies, Assumpta! Sí, sóc a frec de les 1.000. Però en vull més, que sóc insaciable! :-)

Puigmalet, he de reconèixer que és massa d'hora per mi. EL meu cap de setmana intento que no comenci abans de les 10 del matí!

907, comptabilitzades i repassades i 82 correus per revisar... Ja hi sóc gairebé!!