divendres, 20 d’agost del 2010

RSS de tots els meus blogs

En algun moment, temps ha, us vaig parlar de la sindicació de continguts a través dels canals RSS i dels avantatges en temps que això comporta. No hi insistiré, encara que us ho segueixo recomanant ferventment.

Explicant-li a un amic com funciona el Reader de Google, m'ha fet pensar que calia oferir-vos tots els continguts dels meus diversos blogs temàtics a través d'un únic canal RSS, per facilitar-vos la feina i perquè, si mai obro qualsevol nou blog, no hagueu d'anar afegint més i més canals RSS. Un cop més, avancem cap a l'automatització de tasques.

Us deixo, doncs, amb el canal RSS que ara mateix us avisa de les novetats dels meus 13 blogs en dansa:

Feu clic en la imatge!!

2 comentaris:

zel ha dit...

Noi, jo això no ho sé fer, a veure si m'ho expliques, però allò com "internet per inútils", que no me'n surto!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Zel, ahir precisament vaig quedar amb un veí que volia que li expliqués i que li vinculés algunes eines de xarxes socials (Facebook, blogs, twitter...).

Si ho arribo a saber, t'hi convido!

Per cert, estaré uns dies per les teves terres fent el dropo i sense connexió: a la gola de Ter. I aprofitaré per visitar Torroella de Montgrí que té racons fantàstics!!