dijous, 17 de febrer de 2011

Amb cara i ulls: Mostra llibre imprès

Això s'acaba! Poc més de 24 hores i s'acabarà el termini de recaptació de fons a través de Verkami. El projecte ja està garantit des de fa dies i ara només manca saber quants mecenes hi haurà finalment per al projecte i quants llibres hauré d'encarregar.

A hores d'ara sou 191 mecenes i he de fer 249 llibres. Arribarem als 200 mecenes? No us quedeu sense el vostre llibre!, que ara és el moment d'encarregar-lo. Mai serà tan fàcil com a través del mecenatge de Verkami.

Avui us porto en primícia el contingut del llibre. Com quedarà un cop imprès. Són només 14 pàgines perquè us feu una idea del contingut final del llibre. L'extracte en PDF que us faré arribar a través del correu electrònic serà força més extens: una trentena de les 150 pàgines del llibre.

Extracte Amb Cara i Ulls                                                              

Un cop tancat el procés a Verkami, em posaré en contacte amb tots vosaltres a través del correu electrònic perquè em feu arribar el correu electrònic de contacte on voleu rebre el punt de llibre, l'extracte en pdf i les comunicacions del progrés del projecte, les dades postals per si us he de fer arribar el llibre a través del correu postal i el nom de la persona o les persones a qui voleu que vagi dedicat el llibre.

Gràcies a tots un cop més!

Ja heu encarregat el vostre llibre? Penseu que inicialment només es distribuirà a través del mecenatge de Verkami i no es trobarà a les llibreries. Afanyeu-vos!

Publica un comentari a l'entrada