diumenge, 20 de febrer de 2011

Amb cara i ulls: darrers serrells

Finalment tenim coberta definitiva i s'ha tancat el termini a Verkami amb un total de 201 mecenes i 259 llibres encarregats.

El recompte final de les votacions de la coberta, amb 126 vots, són:

- Coberta 1 - 22 (17%)
- Coberta 2 - 59 (46%)
- Coberta 3 - 45 (35%)

Per tant, amb gairebé el 50% dels vots, la coberta núm. 2 és la que obrirà el diccionari de dites i refranys de l'ull.

I ara què?

Doncs jo estic acabant de tancar els temes logístics de l'edició i la impressió del llibre (petició del núm. d'ISBN, saber els exemplars que encarregaré a la impremta i organització logística d'avís als mecenes i de repartiment dels exemplars un cop signats i dedicats).

Des de Verkami m'avisen que hi ha hagut problema de cobrament amb 20 mecenes. Aquests mecenes rebreu en els pròxims dies un avís de Verkami perquè feu el pagament directament a través d'un enllaç de Catalunya Caixa.

Si amb tot i així hi ha algun pagament que no es pot executar, em posaré en contacte amb el mecenes per demanar-li si segueix interessat en el llibre i facilitar-li com fer l'operació.

Quan sàpiga exactament els mecenes que he de contactar, us escriuré des de Verkami un correu d'agraïment pel mecenatge i la confiança i en el qual us demanaré un seguit de dades que necessito per completar els meus compromisos:
  • Un correu electrònic vàlid de contacte (ara mateix no tinc el vostre correu, sinó que us escric a través de Verkami).
  • Una adreça postal on poder-vos fer arribar els llibres a domicili, si no hi ha cap altra opció possible i acordada per les dues parts.
  • El nom (o noms) de les persones a qui ha d'anar dedicat el llibre.
Arribats a aquest punt, el calendari que preveig és:
  • Encarregar el llibre a finals de febrer (entre aquesta setmana i la que ve). 
  • La impremta té el compromís de lliurar-me'l en 2-3 setmanes. 
  • Numerar-los, dedicar-los i fer-los arribar als mecenes en les setmanes següents.
Els meus càlculs és que hauríeu de tenir el llibre sempre abans de Sant Jordi.

I res més. Només agrair-vos un cop més la confiança i l'esforç econòmic que us ha comportat fer possible aquest projecte i recordar-vos que aquest llibre és tan meu com vostre: sense el vostre ajut no seria al carrer!

Ah!, i que a Verkami hi segueixen arribant projectes interessantíssims amb les mateixes necessitats de finançament que el meu i que si en porteu alguna de cap tingueu en compte aquesta plataforma, perquè funciona i obre nous camins a projectes culturals i socials.
Publica un comentari a l'entrada