dijous, 3 de febrer de 2011

Amb cara i ulls: Objectiu assolit!

Quan aquest matí he vist la barra d'estat del projecte de color verd, he sabut que alguna cosa havia passat a Verkami. Bé, ho sabia una miqueta abans perquè l'amic Puigmalet m'ha avisat per mòbil que l'objectiu estava assolit.

No us podeu imaginar la il·lusió que em fa de poder presentar el meu primer llibre des d'aquesta plataforma i amb tot el suport d'amics, lectors i coneguts que he tingut. El que va començar com un somni, com una idea esbojarrada, com una utopia més o menys llunyana, ha arribat a bon port.

I un cop més els agraïments serien inacabables de detallar un per un. Perquè coses com aquesta no es poden fer sol. Ni per capacitat ni per ideologia: les alegries s'han de compartir.

I ara? Doncs ara encara queda molt treball per arrodonir-ho tot.

Avui mateix rebia l'esborrany de la portada. Encara he de decidir la impremta on portaré el llibre. També he encarregat el pròleg. Queden alguns detalls de l'original per polir abans de tancar l'original... I tot això ha d'estar llest abans del dia 18 de febrer. Aquell dia vull només haver de trucar a la impremta i dir-los: feu 500 exemplars. O feu-ne 1.000. O els que calguin.

Perquè l'objectiu ha estat assolit avui, però queden encara 16 dies perquè qui vulgui pugui demanar encara el seu llibre. Repeteixo: ara com ara aquest llibre no el trobareu a les llibreries. És una primícia per als mecenes de Verkami.

En honor dels meus amics bibliòfils, serà una tirada numerada, per rigorós ordre de mecenatge.

Passat el 18 de febrer, us escriuré a través de Verkami perquè em feu arribar les vostres dades de contacte i el correu electrònic perquè us pugui fer arribar el llibre, el punt de llibre en PDF i l'extracte de l'obra també en PDF. Ah!, i aneu pensant a nom de qui he de dedicar el llibre encarregat. Jo vaig inspirant-me ja per fer les dedicatòries.

Gràcies a tots un cop més!
Publica un comentari a l'entrada