dimecres, 13 d’abril del 2011

Amb cara i ulls a Lecturàlia, de Catalunya Ràdio

Aquest matí, Màrius Serra, al programa Lecturàlia que fa dins El Matí de Catalunya Ràdio, ha recomanat el meu llibre, Amb cara i ulls. Diccionari de dites i refranys sobre l'ull.

Hi ha destacat moltes coses, que no desvelo perquè espero que escolteu l'àudio (si cliqueu en la imatge de l'esquerra aneu a l'espai Lecturàlia de Catalunya Ràdio del dia 13 d'abril i ho podreu escoltar), però ha destacat que és el primer llibre en català finançat a través del crowdfunding.

I es preguntava Màrius: on es podrà adquirir el llibre? De moment encara he de fer arribar els llibres encarregats pels mecenes. Després, ja us informaré d'on podreu aconseguir el llibre a través d'aquest blog.

4 comentaris:

Xavier Caballé ha dit...

És un crack el Màrius Serra...

Mercè Lloret ha dit...

Hola,
des del País Valencià escolte Catalunya Ràdio des del satèl·lit i aquest matí he pogut escoltar el comentari d'en Marius Serra. M'ha encantat el comentari. Enhorabona. Tinc ganes de tenir el llibre entre les mans.
Mercè

Galderich ha dit...

Parèmies,
Molt bon comentari sobre el llibre!
Gràcies per fe-me'l arribar el més aviat possible...

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Ja ho podeu ben dir: el Màrius és un crack omnipresent, que és arreu. No sé d'on treu l'energia aquest home!

Li agraeixo molt el seguiment que ha fet del meu primer llibre i les paraules elogioses del seu contingut i del procés per fer-lo possible.