dilluns, 25 d’abril de 2011

El meu primer Sant Jordi com autor

Sempre m'ha agradat poder passar el Sant Jordi passejant, remenant i vivint l'ambient de carrers i places. Aquest any, per primer cop, m'ha tocat viure'l des de darrera la barrera, com autor local amb parada a la plaça de l'església de Vallromanes.

Em venia de gust per diversos motius: perquè era una jornada festiva a Vallromanes, amb paradetes de llibres, de roses i d'artesania i bijuteria, a banda d'algunes parades de partits locals que comencen a escalfar motors de cara a les eleccions municipals del 22 de maig.

Jo tenia la meva primera criatura literària acabada de cuinar i em venia de gust mostrar-la. La quantitat de vendes final era poc determinant, perquè serà un llibre que es vendrà a través del blog i de les xerrades i conferències que vaig fent arreu del país.

I l'experiència va ser molt positiva, divertida, entretinguda i m'ha deixat un molt bon regust de boca. No cal oblidar que jugava a casa! He pogut conèixer i desvirtualitzar algunes persones amb qui hem intercanviat parers i fins i tot entrevistes a través de la xarxa (gràcies Fanal blau i Noemí per venir a Vallromanes a cercar un llibre!).

Per cert, Fanal blau n'ha fet una crònica molt personal que li agraeixo de tot cor.

Us deixo unes quantes fotografies d'aquesta Diada.


Publica un comentari a l'entrada