dijous, 2 de juny del 2011

Tersereme: Tercer Seminari Internacional sobre Refranys Meteorològics


Dilluns, 6 de juny, m'han convidat a participar en el Tersereme (Tercer Seminari Internacional sobre Refranys Meteorològics), organitzat per la Universitat de Barcelona dins el programa Badare (Base de dades sobre refranys meteorològics de la Romania).

El Seminari és els dies 6 i 7 de juny (dilluns i dimarts), a la Facultat de Filologia (Aula 0.1 de l'Edifici Josep Carner) de la Universitat de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 585 - 08007 Barcelona).

La meva ponència és a les 18.00 h i versarà sobre una parèmia meteorològica ben concreta: Quan al cel hi ha cabretes, a la terra hi ha pastetes. Comparació entre les dades lexicogràfiques i les obtingudes en enquestes d’ús de refranys catalans.

4 comentaris:

Assumpta ha dit...

Segur que la paremiologia en sap moooolt més que els de Catalunya Informació que avui anaven dient que plouria al nord de Barcelona, Girona i als Pirineus i ha estat hores plovent a Reus...

Aquest refrany li agrada molt a en Josep Lluís ;-))

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

DOncs li he de treure suc per parlar durant mitja hora davant d'especialistes de tot lo món!

Assumpta ha dit...

Ja saps que per treure suc, darrerament corre per la catosfera un estri surrealista que diuen que va ser ideat per això...

http://relatsconjunts.blogspot.com/2011/05/juicy-salif.html

Caram! Mitja hora és bastant, eh? Però tu pots!! :-))

Francesc Mompó ha dit...

Víctor, a la zona de muntanya s'adequa i diuen: Cel a borreguets, neu a cabassets.

Una abraçada.