divendres, 19 d’agost de 2011

Any Valor: dilluns és el dia! 22A

Logo gentilesa de Josep Porcar

Us recordo que dilluns és el dia triat per a l'Homenatge blogaire a Enric Valor. Jo ja he programat el meu escrit... cal ser previsor i més durant l'agost i amb la calorada que sembla que ens ve a sobre.

Us recordo les poques normes per participar:
  • Es tracta d'escriure el 22 d'agost de 2011 un apunt als nostres blogs sobre Enric Valor. Un apunt que, amb l'estil de cada bitàcola, parle de l'escriptor, del lingüista, de l'home que fou Valor però també de nosaltres, del nostre Valor.
  • L'apunt ha de ser etiquetat amb 100anysdevalor  i #100anysdeValor  (aquest darrer, sobretot, si en fem difusió a Twitter) per tal de facilitar-ne la cerca i la compilació. També, podreu, si ho preferiu,  enviar-nos un correu amb l'enllaç de la vostra publicació a 1entretants@gmail.com
  • A més, és necessari que hi incloguem una de les imatges, creades per J. Porcar, del Blogs de lletres, que podreu descarregar ací i que hauria d'enllaçar amb l'apunt que farem per inventariar totes les entrades valorianes i catosfèriques.
  • Fóra bo que cada un de nosaltres visitarà els blogs de la resta i en comentara els apunts que més l'han agradat, emocionat, descobert...
Apa, va!, que la farem grossa una altra vegada!
Publica un comentari a l'entrada