divendres, 5 d’agost del 2011

No he tancat per vacances!

Encara que ho pugui semblar, no he tancat pas el blog per vacances. L'univers paremiològic digital ha sofert una deceleració provocada per molt diversos motius, però la meva activitat investigadora i creativa segueix ben ferma, encara que no sempre té una translació directa en escrits a la xarxa.
Suposo que amb la calma de l'estiu això no es nota tant i al setembre tornarem amb les piles ben carregades als blogs.

No tots els blogs són inactius. Estic fent endreça en el refranyer i les frases fetes (que no sempre són visibles com a noves entrades), van sortint els escrits programats de les etimologies i Amb cara i ulls i cauen, de tant en tant, alguns escrits en altres blogs.

També, entre d'altres, les coses que m'estan ocupant ara mateix és la materialització de dos encàrrecs editorials per a la tardor.
 Són una línia que no té res a veure amb la «Biblioteca paremiològica sobre el cos humà», que després de l'aparició del primer número, Amb cara i ulls. Diccionari de dites i refranys sobre l'ull, a primers d'aquest any gràcies a Verkami, conviu amb l'edició en línia i les tasques de distribució i promoció del llibre i han de continuar el seu ritme amb el segon volum a primers de l'any vinent. Tot arribarà.

A banda de tot això, hem hagut de reestructurar tot l'espai físic de treball a casa (la família creix, els fills es fan grans i necessiten nous espais) i hem hagut d'habilitar un nou espai d'estudi per a tots.

I el precari sistema informàtic ha fet un bon pet amb la vaga de bits caiguts de l'ordinador principal que encara hem de solucionar.

I sempre segueixo amatent al que arriba a la meva xarxa a través dels enllaços de subscripció RSS i les xarxes socials.

Per cert, ja heu començat a trastejar amb el Google+? Us ho recomano. No sé si serà la mort de Facebook. De moment crec que poden conviure tots dos, almenys durant un cert temps. Després es veuran les possibilitats reals de cada xarxa i què ofereixen.

Bon estiu! I no us oblideu de deixar programat l'escrit en homenatge a Enric Valor per al 22 d'agost!

6 comentaris:

Galderich ha dit...

Sparèmies,

Pren-t'ho amb calma!

jomateixa ha dit...

Noi, quina feinada!
agafa-t'ho amb una mica de calma que fa calor...

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Sort que m'agrada el que faig!

És que a la xarxa jo sóc com un peix, però això d'haver-me de barallar amb el paper ja és tot una altra cosa. Ja n'aprendrem!

Elfreelang ha dit...

Ja veiem que estàs força enfeinat! sort en tot! i a seguir amb les tasques! google + no no l'he provat...ja veurem...i no no ens oblidem de la convocatòria del 22

Jordi Dorca ha dit...

Bones vacances, Víctor.
Pensant també en la convocatòria del 4 d'octubre a Torelló.

McAbeu ha dit...

No cal que ho diguis que no fas vacances... si ja es veu que no tens temps per fer-ne! ;-)