dijous, 13 d’octubre del 2011

2n Premi al blog de Cultura als Premis C@ts

Un cop més des dels Premis C@ts s'han fixat en aquest blog i m'han concedit, per votació popular, el segon premi al blog de Cultura.

Aquest mateix blog, l'any passat ja va rebre el 2n premi al blog temàtic i la iniciativa del Top ten de refranys catalans va rebre al guardó a millor iniciativa blogaire del 2010.

Sempre he dit que m'identifico molt amb aquests premis, populars, als quals no cal que t'apuntis, ni que facis campanya, ni que emprenyis els amics perquè votin i votin.

Valoro molt aquests reconeixements, que t'animen a continuar fent feina. I els valoro encara més quan miro els cinc blogs que hi havia nominats en aquesta categoria: blogs de qualitat. Mireu si no em creieu:

Nominats blog Cultura 2011

Ahir al vespre va tenir lloc la gala virtual, amb una alta participació de convidats (mireu quants comentaris hi ha a cada entrada) i on guanyadors d'altres gales feiem la presentació dels nominats d'enguany. Sense anar més lluny, em va tocar presentar el premi al millor blog comunitari.

Doncs res, només em queda felicitar als organitzadors d'aquests premis, per la professionalitat i senzillesa que apliquen a cada convocatòria, als magnífics logos de l'Eduard Barrobés, que cada any pinten tants i tants blogs i a tots els participants, des de les nominacions, les votacions i la gala de lliurament de premis.

Que sis anys després d'obrir-lo, Raons que rimen segueixi tenint tan alta consideració és per a mi un veritable orgull i motiu de seguir fent feina.

10 comentaris:

McAbeu ha dit...

Moltes Felicitats, Víctor. Un premi més que merescut, sens dubte!!

Assumpta ha dit...

Moltíssimes felicitats, VÍCTOR!! De tot cor!! :-))

Assumpta ha dit...

Per cert... què bo aquest paràgraf!! "Sempre he dit que m'identifico molt amb aquests premis, populars, als quals no cal que t'apuntis, ni que facis campanya, ni que emprenyis els amics perquè votin i votin."

Vaig tenir la sort que em toqués presentar la teva categoria i, com vaig dir, considero que tots sou uns blogs de referència a la catosfera... A veure, que aixequi la mà qui no ha consultat mai els teus blogs per trobar un refrany, una frase feta!! :-))

Carme Rosanas ha dit...

Víctor, moltes felicitats, m'alegro sempre que la feina ben feta sigui reconeguda.

Ara tens raó! tenies uns competidors de molt nivell...

Una enhorabona ben grossa i una abraçada.

scapix ha dit...

Felicitats, i salut per continuar la feina per molt anys!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Moltes gràcies a vosaltres! En aquests moments el paper m'està entretenint més del compte, però tornaré amb força a la xarxa, ja veureu! :-)

kweilan ha dit...

Moltes felicitats!!

El veí de dalt ha dit...

Felicitats, Pàmies!

Jordi Dorca ha dit...

T'havia escrit una felicitació i veig que no m'ha quedat gravada. Feia: "Per molts anys i endavant amb les noves fites!".

jaumepubillgamisans@gmail.com ha dit...

Per molts anys Víctor! Sis anys de feina ben feta. Que segueixen molts més.