divendres, 7 d’octubre del 2011

Cròniques de l'acte de presentació de 'Amb cara i ulls' a Torelló

Dimarts, a dos quarts de quatre de la tarda, finalment, hi va haver la presentació del llibre Amb cara i ulls al Casal de la Gent Gran de Torelló.

Impressiona la vida del local i la vitalitat dels seus moradors. Un centre modern i ben aprofitat.

Només arribar m'esperava la Caterina Sellabona, responsable del Casal, i la Carme Francolí, regidora de Benestar Social de l'Ajuntament de Torelló. De seguida vaig poder desvirtualitzar en Jordi Dorca, que va dir unes paraules molt amables d'introducció, i el Joan Arimany, de Manlleu. Fins a Torelló també s'havien desplaçat l'Helena Bonals i la Núria Pujolàs, com a blogaires que conec i que vaig poder reconèixer entre la setantena de persones que hi van assistir.

No sé si només em passa a mi, però durant les presentacions no tinc temps de fixar-me en gairebé res. Hi havia un periodista de Ràdio Ona, que va fer seguiment de tot l'acte i n'ha fet una crònica (una petita esmena: John Denver és l'autor de Rhyms & Reasons, la cançó que interpreto en acabar les presentacions i que dóna nom al meu blog personal... segur que no el coneixia), signatura de llibres, gent que et saluda i es presenta, noms, cares... Després vénen els professionals d'El 9 Nou Osona. Arriben tard. Ja no me'n recordava! La Sara Blàzquez em caça ja fora del Casal, en una terrassa de Torelló i fem una entrevista que de seguida que me l'enviï la compartiré amb vosaltres.

I punt i seguit. Final de la vuitena presentació del llibre i la mirada posada en les pròximes, en les que encara no sé que faré i en el segon volum de l'enciclopèdia...

No em vull estendre més. Llegiu el que n'han dit des d'Osona alguns blogaires i mitjans de comunicació (feu clic damunt les imatges):






2 comentaris:

Jordi Dorca ha dit...

Dilluns sortirà l'entrevista a El 9 Nou. N'arreplegarem un altre exemplar per a tu.

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Moltíssimes gràcies, Jordi! Espero que la Sara Blàzquez m'ho faci arribar per correu també!