dimecres, 2 de novembre del 2011

Presentació a Vallromanes de la traducció del llibre 'Catalonia: One Nation, Two States'

Recordeu: demà a les 19.00 h, a la sala de conferències del Casal de Vallromanes, presentació-col·loqui de la traducció al català del llibre d'Alexander Alland Jr. i Sonia Alland, Catalunya, One Nation, Two States.

Molt interessant la visió que tenen una parella d'antropòlegs americans del fet català i de la pervivència d'aquest esperit a la Catalunya Nord i al Principat.

Sobta que sovint, algú de fora, conegui millor que nosaltres mateixos la pròpia realitat i història catalana.

Ja sé que demà hi ha molts altres actes interessants, com ara l'homenatge a l'Institut d'Estudis Catalans a Joan Solà, en l'aniversari del seu traspàs, però si sou al Vallès i us ve de gust parlar i reflexionar una estona sobre la nostra nació, no us ho podeu perdre.

També parlarem de Verkami i com dos projectes editorials (l'edició d'un llibre i l'edició d'una traducció al català) han pogut reeixir amb aquest procediment tant nou i novedós que és el crowdfunding.

Tens pensat de plantejar algun projecte de micromecenatge? Vols saber unes quantes claus d'èxit en aquesta plataforma? demà en parlarem distesament...

3 comentaris:

Jordi Dorca ha dit...

No hi podrem ser. Ja ho saps, tenim uns horaris tot estranyots. Però us desitjo que us vagi molt rebé. Estarem al cas de la teva ressenya. Gràcies. I records al llibreter de Tona.

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Jordi, vas embolicat, em sembla! El meu amic llibreter de Tona presenta divendres que ve a Sant Feliu de Codines a una hora prou més bona, les vuit del vespre, si no vaig errat.

Li donaré records, de tota manera, quan el vegi i segueix en peu l'oferta de fer una trobada conjunta qualsevol dia! :-)

Jordi Dorca ha dit...

No, bé prou que ho, sé que són dos actes diferents. I aquest primer pot ser molt interessant. Llàstima que no puc sortir del cau tant com voldria. Però tot s'anirà fent. Endavant, doncs, amb aquests actes tan interessants, i divertits i tot, suposo.
PS: m'estàs enllaminint amb això del micromecenatge; al final hi cauré de quatre grapes.