dissabte, 14 d’abril de 2012

aPARAULA'm

Per tal d'afegir-nos al seguit d'actes que aquest darrer any s'han fet per commemorar el centenari de la Secció Filològica de l'Institut d'Estudis Catalans us volíem proposar un nou homenatge conjunt.

L'han batejat com l'Any de la paraula viva i hi ha hagut iniciatives ben vistoses, com el Diccionara, del Diari Ara, amb mots inventats i definits, el concurs organitzat per la Direcció General de Política Lingüística, amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i el Centre de Terminologia TERMCAT, denominat "Sigues viu, tingues paraula" o els escrits que Jordi Dorca ha dedicat des del seu blog Adverbia, entre d'altres.

aPARAULA'm

Així, us volem proposar d'apadrinar una paraula i explicar per què l'hem triada. El títol d'una cançó, una paraula guanyadora en una partida d'Scrabble, el nom d'algú important per a nosaltres... Llibertat total, com sempre!

I també com sempre, fidels al vostre estil, durant el dimecres, 9 de maig, dia de la primera reunió de la Secció Filològica, us convidem a penjar un escrit al vostre blog i resseguir els escrits que hauran fet la resta de participants.

La intenció és poder fer una mena de mosaic amb totes les paraules triades, que enllaci els diferents blogs participants, com si fos una mena de llista de participants.Si penses participar-hi, apunta't al Facebook i convida altres persones a participar-hi
Publica un comentari a l'entrada