dijous, 5 d’abril de 2012

En cap cap cap: Agenda d'actes

Començo a tenir programats uns quants actes de promoció, signatura i venda de llibres per aquest mes, emmarcats en la Diada de Sant Jordi i les primeres presentacions del llibre En cap cap cap. Diccionari de dites i refranys sobre el cap..

Apunteu-vos aquestes dates i si algun dels mecenes hi pot assistir, confirmeu-m'ho i us portaré el vostre llibre (penseu que van numerats i amb dedicatòria personalitzada, si no heu indicat el contrari!)

També m'ofereixo a organitzar els actes de promoció del llibre que faci falta allà on hi hagi algú interessat a muntar-lo, sempre que m'ho pugui adaptar amb els meus horaris laborals i familiars.

Si penseu que podem organitzar alguna rpesentació, em podeu fer un correu electrònic i en parlem.
  • 17 d'abril - Vallromanes - Casal Cultural - 20.00 h - Primera presentació del llibre En cap cap cap. Diccionari de dites i refranys sobre el cap. Amb la participació de Mariluz Muñoz, regidora de Cultura de l'Ajuntament de Vallromanes, Joan Sala, de Verkami i Joan Vilaseca, mestre autor del pròleg del llibre.
  • 21 d'abril - Granollers - Pl. de la Porxada - Entre 11.00 i 14.00 h - Trobada d'autors locals i comarcals, organitzat per la Llibreria la Gralla i l'Ajuntament de Granollers.
  • 22 d'abril - Vallromanes - Pl. de l'església - Signatura i venda de llibres tot el dia (ull!, que a Vallromanes la celebració al carrer de parades per Sant Jordi es farà el diumenge i no pas el dilluns)
Així mateix, l'Equip de reporters de 8 al Dia (8TV), em van fer una entrevista per a un programa sobre crowdfunding, que ha de sortir per antena el diumenge, 15 d'abril, a les 19.30 h.
Publica un comentari a l'entrada