dilluns, 2 d’abril del 2012

Dites.cat: la primera ressenya

L'amic Xavier Caballé ha estat el primer en fer una ressenya del meu nou llibre publicat a Ed. Barcanova: Dites.cat. Locucions, frases fetes i refranys del català.

Extensa i profunda i anant bastant més enllà del m'agrada, és útil o en vull un.

Jo ja trobava sorprenent el preu final que ha pogut posar Barcanova al llibre, 6,5 €, que el Xavier l'ha trobat encara més barat a Amazon.

Quan penso que ofereixen per poc ménys de 6 euros el que a mi m'ha costat més de mig any d'elaborar... Però bé, era una obra que em venia molt de gust de fer i penso que pot acabar fent molt servei a molta gent. Vosaltres teniu la paraula!

Més informació en un article precedent.

9 comentaris:

Assumpta ha dit...

Doncs jo trobo genial que una bona obra -i si és teva no tinc el menor dubte que és bona- es pugui adquirir per aquest preu... suposo que deu ser perquè compten amb poder-ne vendre molts i, fins i tot jo, si el trobo, me'l compro, Víctor, de veritat, que em farà il·lusió... a més, que jo sóc de les que, en un moment donat, "tiro de frase feta" en castellà i això no m'agrada gens :-)

Puigmalet ha dit...

Jo he fet cas del Caballé i finalment l'he encarregat a Amazon per 5,94 € (despeses d'enviament incloses!).
El dia que el trobem per Sant Antoni ja t'avisarem :P

Pakiba ha dit...

Així segur que vents més,ja veurás!!.

Elfreelang ha dit...

Enhorabona! em sap greu pel preu per a tu, però des del punt de vista de les escoles, els compradors trobo bé el preu ...és barat així podrà arribar a molta gent!

Elfreelang ha dit...

saps què ? marxo adelerada a la llibreria més propera a firar-me el teu llibre ....tinc un munt de diccionaris, de frases fetes un parell en català , un en llatí i un en castellà ...no em puc deixar perdre el teu!!!! bona setmana! a h i espero en candeletes el teu llibre en cap cap...

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Ja us ben asseguro que no sé com fan quadrar els números. Però és clar que en saben molt més que jo!

La meva enciclopèdia paremiològica no pot sortir a aquest preu de cap manera, encara que les qualitats, l'acabat i tot el procés són ben diferents.

El resultat del dites.cat és excel·lent i penso que pot arribar a ser un bon manual de consulta.

Ja us ho diré si s'acaben ràpid els 2.500 llibres de la primera edició!

xavier caballe ha dit...

Ja sóc una etiqueta del Raons que Rimen!

Glo.Bos.blog ha dit...

Jo també corro adelerada a buscar-lo.
Dius que a La llar del llibre i a Laie el tenen?
Hi vaig abans no s'exhaureixi!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Glo.bos, penso que ara ja es deu trobar per tot el món mundial si no està exhaurit!