dilluns, 5 de novembre del 2012

Els 100 refranys més populars

Us en recordeu del Top ten de refranys catalans? 1.200 persones em vau ajudar a determinar els refranys més populars de la llengua catalana. D'aquell estudi del 2010 neix aquest llibre, escrit a quatre mans amb Jordi Palou, de Rodamots: Els 100 refranys més populars. El publica Cossetània Edicions, de Valls, i estarà disponible a les llibreries a partir del 12 de novembre.

En agraïment als participants de l'enquesta, als lectors d'aquest portal de paremiologia i en campanya conjunta amb els subscriptors de Rodamots, us volem oferir una oferta ben especial perquè pugueu tenir el llibre abans que ningú i en unes condicions excepcionals.

A partir d’avui i fins el 19 de novembre, podeu adquirir Els 100 refranys més populars i rebre’l còmodament a casa (o bé passar-lo a recollir per la llibreria de la xarxa Bestiari que us quedi més a la vora). Amb un 5% de descompte (i sense costos addicionals de tramesa, sempre que no visqueu a l’estranger). És a dir, per només 14,16 euros!

Cada refrany inclou el significat, variants, anècdotes i equivalents en altres llengües, a més de passatges literaris o periodístics que n’il·lustren l’ús i, sobretot, la vigència.

Només cal que feu clic en aquest enllaç o cliqueu en la imatge del llibre (aquest enllaç us durà a una pàgina especial de bestiari.net que us permetrà fer la comanda per internet. El pagament el podeu fer amb targeta o PayPal). Deixeu-hi les vostres dades i de la resta se n’ocupa Bestiari, Grup de llibreries independents.

Recordeu que això és una oferta per als participants al Top ten de refranys catalans, lectors dels meus blogs sota el domini dites.cat i els subscriptors de 'Cada dia un mot' i que la tramesa serà gratuïta mentre duri la campanya. Si us ho estimeu més, podeu passar a recollir els llibres en una de les seves 24 llibreries. Quina us cau més a la vora? Podeu encarregar tants llibres com vulgueu. Regaleu (i regaleu-vos) el plaer de gaudir dels refranys!


Si teniu cap dubte, escriviu a vpamies@gmail.com (sobre el llibre) o bé a bestiari@bestiari.net (sobre la campanya)


Amb la col·laboració de:

             
Notícia bibliogràfica

   Títol: Els 100 refranys més populars
   Autors: Víctor Pàmies i Jordi Palou
   Editorial: Cossetània Edicions (Valls)
   ISBN: ISBN 9788490340325
   Mida: 15,5 x 23,3 cm
   Pàgines: 237 pàg.
   PVP: 14,90 € (amb el descompte 14,16 €)

A les llibreries a partir del 12 de novembre.